Kaarslicht bij Park Plaza & Art'otels

24 maart 2014
Kaarslicht bij Park Plaza & Art'otels

Park Plaza Hotels & Resorts en art’otels vieren Earth Hour met de wereldwijde campagne __Turn Me Off__. Komende zondag gaan alle lichten in de hotels een uur uit. Door mee te doen aan Earth Hour, een spectaculaire
en symbolische actie van het WWF waarbij het licht een uur lang wordt uitgedaan om milieuproblematiek onder de aandacht te brengen, hopen de hotels hun steentje bij te dragen aan een betere toekomst. In de hoofdstad trappen art’otel amsterdam en 5&33 af met een Candlelight Night als startschot voor de actie.

*Sterrenhemel*
Op 29 maart, om 20:30 uur (lokale tijd) zijn de hoofdkantoren, regionale kantoren, hotels, restaurants en bars verlicht door honderden kaarsen. Ook lichtreclame wordt gedoofd. Daarnaast wordt op Social Media een wereldwijde fotowedstrijd ingezet met het thema sterrenhemel.

*Akoestische optredens*
Tijdens dit donkere uur wordt het restaurant van 5&33 verlicht door honderden kaarsen, en zullen musicalster en WWF ambassadrice Nurlaila Karim en Voice of Holland supertalent Shirma Rouse een akoestisch optreden geven. Met speciaal voor dit event samengestelde __Switch off drink on__ cocktails bieden art’otel en 5&33 zo een bijzondere manier om stil te staan bij het milieu.

~Door~ "~Redactie~":mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Overig nieuws