Karma Royal Group wil naar Europa

16 september 2014
Karma Royal Group wil naar Europa

Royal Resorts, eigendom van Karma Royal Group, wil gaan uitbreiden naar Europa. In Indonesië, India en Thailand is de keten al flink gegroeid.

*Europa*
De eerste 'Royal' in Europa is ondertussen een feit. De Royal Minoan Beach Club is onlangs geopend in Villea Village op het Griekse eiland Kreta. "De missie van Royal Resorts is het aanbieden van luxe vakanties op de meest exotische bestemmingen waarbij een goede prijs-kwaliteit verhouding centraal staat. Vanaf onze start in Goa (India) en onze resorts op de Indonesische eilanden Bali en Lombok en in de Thaise steden Phuket en Chiang Mai zijn we nu beland in het mooie historische Griekse eiland Kreta. We willen verder uitbreiden in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en de Caribische gebieden", vertelt John Spence, voorzitter en CEO van de Karma Royal Group.

*Expansie*
De Karma Royal Group wil binnen Europa uitbreiden in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland, Bulgarije en het Verenigd Koninkrijk. In andere delen van de wereld richt de groep zich vooral op de Filipijnen, het Midden-Oosten, Brazilië en het Caribisch gebied.

Kijk voor meer informatie op "www.royalresorts.com.au":http://www.royalresorts.com.au/

~Christel Tuin~

Overig nieuws