Kick-off AF&BM Social Event Antwerpen

21 juni 2013
Kick-off AF&BM Social Event Antwerpen

Ruim tachtig personen, F&B-professionals en founding partners van de AF&BM, bezoeken dit weekeinde Antwerpen. De meerdaagse bijeenkomst is het jaarlijkse social event van de vereniging. Centraal
staan kunst, cultuur, historie, mode en bourgondisch genieten. De uitvalsbasis tijdens dit weekend is het viersterren Lindner Hotel & City Lounge.


~Welkomstborrel in de hotelbar 'with a view'~

Op de vrijdag van het weekeinde wordt gestart met een welkomstborrel in de hotelbar 12th Floor op de bovenste verdieping van het hotel. Als van daar uit de stad is overzien, is het programma meteen duidelijk. In de Belgische havenstad kan men goed eten en drinken. Te starten met op vrijdagavond een Belgisch diner met Belgische bieren bij De Groote Witte Arend.







~Een eerste toast op het weekeinde~

Op de zaterdag staat de kunst van het levensgenieten centraal. 's Ochtends is er een ontbijt en conceptpresentatie van de succesvolle restaurantketen Le Pain Quotidien. Na een stadswandeling langs diverse culinaire hotspots staat er een high tea en demonstratie door meesterchocolatier en cacao-expert Dominique Persoone op het programma. 's Avonds wordt er gedineerd bij het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant 't Zilte.

Na het ontbijt op zondag zit het weekeinde er inhoudelijk op. Zonder twijfel zal menigeen met veel inspiratie en ideën terug naar Nederland reizen.

Hospitality Management doet dit weekeinde exclusief verslag van het AF&BM Social Event 2013. Mis niets en volg de updates online en via Twitter!

~Frank Lindner~

Overig nieuws