King Kong Hostel opent deuren

31 maart 2014
King Kong Hostel opent deuren

Honderdvijftig nieuwe slaapplekken zijn er dit weekeinde bijgekomen in Rotterdam. Het King Kong Hostel opende officieel haar deuren voor reizigers uit binnen- en buitenland. Het nieuwe boutique
hostel aan de Rotterdamse Witte de Withstraat staat volgens eigen zeggen garant voor een unieke en comfortabele sleepover. Geen slaapplek is hetzelfde. Gasten kunnen verblijven in een bijzondere loft met uitzicht over de stad of in één van de (semi) privé kamers die zijn ingericht door verschillende kunstenaars en andere creatieven.

*Relaxte sfeer*
De huiskamer is dé plek om te relaxen. Ook locals kunnen hier genieten van de relaxte sfeer onder het genot van een goede kop koffie, zoetigheden en homemade lemonade.
Slapen kan bij King Kong in verschillende bijzondere ruimtes. In totaal biedt het hostel 150 bedden, verdeeld over drie verdiepingen. De bovenste etage is één grote loft met verschillende vides en nisjes met een bijzonder uitzicht over Rotterdam. Meer privacy bieden de (semi) privé kamers.

*Zelf koken*
De lobby van King Kong is de nieuwe huiskamer van De Witte de Withstraat en biedt op drie verschillende niveaus ruimte om te relaxen, lezen, werken, eten of socializen. Voor gasten is er de mogelijkheid om zelf eten te bereiden in de grote open keuken, een filmpje te pakken in de movieroom of te relaxen op het open terras. Locals kunnen in de huiskamer de gehele dag terecht voor een goede kop koffie, sweets van Koekela of homemade lemonade.

*De looks van King Kong*
Ooit waren tussen de historische muren van King Kong Hostel een casino, een tattooshop en een internationaal beroemd bordeel gehuisvest. Maar nu is het tijd om nieuwe geschiedenis te schrijven.

~Door~ "~Redactie~":mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Overig nieuws