PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!

13 oktober 2012 |
PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!<

Zet uw zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen, goed op scherp tijdens het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. Ontdek de spanning en mis het niet! Schrijf u in.
Prikkelend ontvangst
Alleen de ontvangst in het Culinair Pretpark is al bijzonder. U maakt een wandeling door een corridor van 600 dozen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Deli XL geeft drie inhoudelijke workshops over vis, vlees, wild & gevogelte. Maarten Wessels is moderator en zal spreken over beleving in de toekomst. Levens Cooking & Baking Systems presenteert de nieuwste keukenaperatuur. En Mise en Place legt de focus op personeel.

Het programma
Schrijf u in voor het evenement. Inschrijving is gratis.
Ochtendprogramma 09.30 – 14.00 uur
09.30 uur Verrassende ontvangst
10.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven
11.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
13.00 uur Culinaire modeshow

Middagprogramma 12.30 – 17.00 uur
12.30 uur Verrassende ontvangst
13.00 uur Culinaire modeshow
14.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
16.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven

"Schrijf u in!":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php Dit bijzondere evenement wilt u toch niet missen?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Interview Longread
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Midden in die crisis ontmoeten ze elkaar in Amsterdam. De luchtvaart en de hotellerie wordt hard geraakt door de wereldwijde pandem...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: