Krasnapolsky wordt week lang Q-hotel

3 mei 2011
Krasnapolsky wordt week lang Q-hotel

Van 13 tot en met 20 mei verwelkomt NH Hoteles de dj's van radiozender Q-music en toveren zij samen het vijfsterren NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam om tot het 'Q-hotel, powered by NH Hoteles'. De hele week treden er diverse artiesten op en zullen de dj’s - naast hun werk als kamermeisje, barman of kok - hun programma’s presenteren.

*Muzikaal drankje aan de bar*
De DJ's worden professioneel begeleid door de medewerkers van NH Hoteles en voor de gelegenheid staat de radiostudio zeven dagen lang in de hotelbar van het Q-hotel. De uitzendingen zijn 24/7 live bij te wonen zijn en er is uiteraard gelegenheid tot een drankje aan de bar.

*Out-of-the-box campagne*
Diana van Roest, Director of Marketing & Communications bij NH Hoteles: "NH Hoteles is altijd op zoek naar mogelijkheden om haar naamsbekendheid te vergroten. Met 35 hotels in Nederland proberen wij vaak out-of-the-box campagnes te bedenken. Wij zien het Q-hotel powered by NH Hoteles als een mooie kans om onze doelstellingen te behalen. Voor Q-hotel hebben wij twee doelstellingen; het vergroten van de naamsbekendheid van NH als verblijfslocatie en het onderstrepen van de brand values van NH. Enkele van die NH brand values komen overeen met waar Q-music voor staat. Daar waar Q-music spreekt over “Q is good for you” spreken wij over “Wake Up To a Better World”, een mooie match."

*Artiesten*
Vrijdag 13 mei wordt het Q-hotel feestelijk geopend met een showcase van Bløf. Andere artiesten die hun opwachting zullen maken zijn: Alain Clark, Racoon, Milow, Roel van Velzen, Jim Bakkum en Ben Saunders.

~Frank Lindner~

Overig nieuws