Leer meer over de cloud

13 november 2014
Leer meer over de cloud

De 'Cloud' is inmiddels een begrip geworden binnen de hotellerie. Patrick van der Wardt is expert op het gebied van cloud oplossingen en
zal tijdens "HotelTech 2014":http://www.hoteltech.nl/bezoeken/inschrijven/ spreken over verschillende cloud modellen; Cloud-native, Cloud-based: wat betekent dat eigenlijk allemaal? Hotels kunnen met een 'true cloud-native' applicatie hun voordeel doen. Hoe? dat legt Patrick op 24 november uit.

*Over Patrick van der Wardt*
Patrick van der Wardt, Senior Vice President of Global Sales bij Itesso, is een Hospitality IT professional met een trackrecord van 22 jaar binnen de internationale hotel IT market. Patrick heeft jarenlange ervaring met het adviseren en implementeren van oplossingen voor hotelketens en individuele hotels in Europa, Afrika en Noord Amerika. Zijn uitgebreide kennis van PMS systemen, Cloud Native technologie en distributiesystemen helpen bij het adviseren van kleinere, individuele hotelgroepen maar ook van hotelketens waarbij integraties met centrale reserveringssystemen van belang zijn. Itesso is aanbevolen leverancier bij grote, internationale hotelketens als IHG en Best Western.

Overig nieuws