Lees nu gratis de juni-uitgave van Hospitality Management

20 juni 2018 | Thijs Jacobs

De juni-uitgave van Hospitality Management is er weer een van ongekende klasse, al zeggen we het zelf. We hebben niet alleen Harry en Jennifer Westers, de eigenaren van WestCord Hotels, weten te strikken (volgende week onthullen we nog wat nieuws van het ondernemende koppel), maar je leest ook het interview met Rick van Erp en Willem Jan van Zon van Odyssey Hotel group.
Zij zijn naar eigen zeggen de 'Pietje Bells van de hotellerie' en geven leiding aan de snelst groeiende hotelexploitant in Nederland.

Odyssey is nog relatief onbekend, en bewust onder de radar gebleven. Rick van Erp: “Gezien het discrete karakter waarin de onderhandelingen over vastgoed plaatsvinden is dat een voordeel. Dan is dat ‘low profile’ gehalte van Odyssey wel heel fijn.”

Willem Jan: “Gisteren kaapte ik nog een vijfhonderd kamers tellend hotel op Schiphol weg voor de neus van andere partijen. Ik denk dat er bij die andere partijen wel even beteuterd werd gekeken toen dat bekend werd. Dat veel Nederlandse hoteliers ons niet kennen, is omdat wij het bedrijf direct ook buiten Nederland hebben opgebouwd. Dat maakt onze entiteit wellicht diffuus voor velen, het ligt buiten de zichtbaarheid binnen de Nederlandse markt."

Je leest het al. Een uitgave die het lezen waard is!
Je kunt deze editie downloaden via deze link: https://www.hospitality-management.nl/hospitality-management-juni-2018 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Hilton Hotelketens
Hilton lanceert nieuw merk: Tempo

Hilton heeft met Tempo een nieuw merk in de markt gezet. De Amerikaanse keten meldt echter nog niet wanneer het eerste Tempo-hotel zal openen. Inmiddels telt Hilton achttien merken, waaronder DoubleTree en Waldorf Astoria, zo lezen we op zakenreis.nl. Verenigde Staten Tempo richt zich op de jo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: