Lennart Maas nieuwe Hotel Manager Park Plaza Victoria Amsterdam

29 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Park Plaza Victoria Amsterdam kondigt Lennart Maas aan als nieuwe Hotel Manager. Maas (30) heeft jarenlange ervaring als Hotel Manager in de hotelbranche in onder andere Nederland en Abu Dhabi. Voorheen was hij werkzaam als Hotel Manager bij Holiday Inn Hotel Amsterdam. In zijn nieuwe rol zal Lennart verantwoordelijk zijn voor onder
andere de renovatie van het hotel.

Grootschalige renovatie

Lennart Maas is onlangs aangesteld als nieuwe Hotel Manager van Park Plaza Victoria
Amsterdam. In zijn nieuwe functie zal Lennart verantwoordelijk zijn voor de grootschalige
renovatie van de hotelkamers, publieke ruimtes en het restaurant en de bar. Met het
bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten zorgt Maas ervoor dat de hoogste kwaliteit
en service gewaarborgd blijft voor alle gasten. Gastvrijheid staat voor zowel Maas als Park
Plaza Hotels & Resorts hoog in het vaandel.

Kansen

Maas vertelt: “Ik kijk erg uit naar deze uitdaging, om zo mijn ervaring als Hotel Manager te
gebruiken om samen met het team het Park Plaza Victoria Amsterdam naar een nog hoger
niveau te brengen. We zitten momenteel volop in de verbouwing en ik zie mooie kansen
voor ons hotel zodra het compleet gerenoveerd is.”

Achtergrond


Voor zijn nieuwe aanstelling bij Park Plaza Victoria Amsterdam heeft Lennart drie jaar in de Verenigde Arabische Emiraten gewoond en onder andere gewerkt bij het Banana Island Resort en Eastern Mangroves Hotel and Spa. Maas heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag waar hij een BBA Bachelor in Business Administration in Hotel Management heeft behaald. Maas heeft ook een cursus Global Hospitality Management gevolgd aan Ivy Legae elite universiteit Cornell. Jaarlijks organiseert hij de 'European Culinary Thropy' waar 4- en 5-sterrenchefs die in hotels werken vanuit de hele wereld met elkaar strijden om de titel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: