LG verovert hotelbranche in rap tempo

7 juli 2015
LG verovert hotelbranche in rap tempo

Zowel prestigieuze als nieuwe hotels kiezen massaal voor "LG.":https://www.lgsolutions.nl/contact Het wereldmerk levert klimaatsystemen en hotel-tv van uitstekende kwaliteit en met
topdesign. Gasten krijgen gebruiksvriendelijke, mooi ogende en hightech apparatuur op hun kamers. Hoteliers bieden hun gasten comfort door een perfect binnenklimaat mogelijk te maken, en besparen met LG duizenden euro’s per jaar op hun energierekening.

*Uitstekende referenties*
Manoir Hotel InterScaldes in Kruiningen, waar Patron-Cuisinier Jannis Brevet fijnproevers vanuit de hele wereld ontvangt in zijn restaurant en deze luxueuze overnachtingen biedt in een schitterende omgeving, koos voor hotel-tv en klimaatsystemen van LG. Ook het eerste hotel van touroperator Corendon, het Vitalityhotel in Amsterdam, is uitgerust met deze televisiesystemen. Gasten kunnen gebruik maken van on-demand tv en zien ook de menu’s, informatie over de hotelfaciliteiten en de omgeving of doen een bestelling bij de roomservice. Zomaar wat voorbeelden van hoteliers die voor "LG":https://www.lgsolutions.nl/contact kozen.

*The Roosevelt*
Genieten van Hotel The Roosevelt in Middelburg begint eigenlijk al als je aankomt. Het robuuste monumentale pand uit de jaren ’50 is een lust voor het oog. Binnen is het al niet veel anders. Dit unieke Boutique-hotel telt 28 kamers, allemaal anders, allemaal met veel zorg ingericht, allemaal even stijlvol. De hoteliers hebben het pand, ooit gebouwd als kantoor van het Waterschap, in minder dan een half jaar tijd omgetoverd tot een ‘belevinghotel’. Aan alles is evenveel zorg besteed: van het beddengoed en het servies, tot aan de gebruikte materialen en accessoires.



*Unieke details*
The Roosevelt zetelt in een gemeentelijk monument. Veel van de oorspronkelijke unieke details, zoals de natuurstenen vloer en de gewelfde plafonds, zijn bewaard gebleven. Maar om van een kantoor een hotel te maken, moest er wel een goed doordacht plan worden gemaakt. Hoe anders richt je 28 badkamers in, 28 slaapkamers, een hotelbar en een restaurant? Ook over de uitvoering ervan is zorgvuldig overleg geweest. Details moesten bewaard blijven, standaard-kamers zijn er niet omdat iedere ruimte anders is. Sommige kamers zijn hoog, waardoor gewerkt is met vides: boven is een slaapgedeelte, beneden de leefruimte en de badkamer.



*Geen standaard airco*
Omdat de eigenaren alles tot in detail hebben laten uitvoeren en hun gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf willen aanbieden, moest in de kamers met hoge plafonds een airco komen. Warmte trekt omhoog, en op de vides staan de bedden. Juist omdat zoveel aandacht is besteed aan de aankleding van de hotelkamers, was een standaard airco niet aan de orde. Hotel The Roosevelt koos voor designairco’s van LG. Deze units zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en verfraaien bovendien de ruimtes door het mooie design.

*Weggewerkt in de ruimte*
LG leverde zogeheten Picture-change units. Deze zijn netjes geïnstalleerd en mooi weggewerkt in de ruimte.
Op de airco’s wisselen kunstwerken van Gustav Klimt elkaar af. Desgewenst kan Hotel The Roosevelt zelf afbeeldingen tonen op de airco’s van bijvoorbeeld de menukaart, bezienswaardigheden in de buurt of het hotel-logo.

Naast dit alles zijn de LG-airco’s energiebesparend waardoor de energierekening een stuk lager is dan als er een conventioneel systeem zou zijn gebruikt. Meer dan een win-win project dus!

*Corendon Hotel gaat ook voor LG*
Amsterdam is de eerste wereldstad die is verrijkt met een Corendon hotel. De touroperator heeft de jarenlange ervaring met en in de reisbranche gebruikt om een top-hotel neer te zetten in een van de meest bezochte steden ter wereld. Na Amsterdam, volgen ook in Barcelona, Londen en Istanbul hotels om de zakelijke en leisure markt te bedienen. Ook wordt achter de schermen al volop gewerkt aan de ontwikkeling van resorts in landen als Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije.



*Uitstekende tv's*
Comfort, design en gemak staan bij Corendon voorop. Om ervoor te zorgen dat het de gasten die in het Vitalityhotel in Amsterdam verblijven aan niets ontbreekt, zijn heerlijke bedden aangeschaft, is er een goed uitgeruste gym, kunnen gasten ontspannen in een traditionele hamam en in het zwembad of uitgebreid dineren in het restaurant met een mediterraan kwaliteitsmenu. Het comfort voor de gasten staat voorop. Een hotel tv draagt daar voor een belangrijk deel aan bij. Daarom koos Corendon voor de speciale LG IP hotel tv met een uitstekende beeld- en geluidkwaliteit.

*Ultieme oplossing*
LG leverde aan Corendon de ultieme oplossing: de LG-IP tv. Naast ‘on-demand’ televisie en de gebruikelijke kanalen, kan via de tv ook het menu van het restaurant worden bekeken. Gasten kunnen gebruik maken van de wake-up service, roomservice bestellen of informatie vinden over het hotel of de wellness-faciliteiten. Corendon koos voor LG vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, het geweldige design en de duurzaamheid van het product. Alle 260 kamers en de boardrooms zijn uitgerust met de hightech LG IP tv’s, geheel passend in de luxueuze sfeer van het Corendon Vitality-hotel.



*Centrale server*
Het Corendon hotel heeft 260 kamers. De LG-televisies zijn aangesloten op een server die de tv’s centraal bedient. Daardoor kunnen alle televisies centraal worden ingesteld en zijn ze geheel geïnstalleerd in de kamers geplaatst. Het LG IP systeem is zó ontworpen, dat het klaar is voor de smart-toepassingen van de toekomst. Daarmee niet alleen voor de gasten de beste oplossing, maar zeker ook voor de hotelier.

Overig nieuws