Louvre Hotel Groep zet expansie in China voort met het vijfhonderdste hotel

Auteur: Redactie
Internationaal 23 september 2022
Louvre Hotel Groep zet expansie in China voort met het vijfhonderdste hotel

Louvre Hotels Group, dochteronderneming van Jin Jiang International, de op twee na grootste hotelgroep ter wereld, is samen met Jin Jiang Hotels China Region gestart aan het 500ste project in China: het Campanile Shanghai Lingang hotel. Deze nieuwe flagship van de Chinese groep zal 212 kamers tellen en opent in februari 2023. 

Louvre Hotels Group opende in 2016 het eerste hotel in China, het Campanile in het hart van het bruisende  Bund-gebied in Shanghai. Daarna opende het jaar na jaar hotels in Shanghai en Shenzhen. Het Golden Tulip Rainbow Shanghai opende in 2017 en hierna volgde het iconische Smart Hotel Campanile Jing’An Shanghai in 2018. Recentelijk is het Kyriad Marvelous Hotel Shenzhen Bao'an International Convention and Exhibition Center geopend. Dit is gelegen in het hart van het Exhibition Palace in de stad Shenzhen. 

Kyriad

In de afgelopen jaren zijn er al 11 Golden Tulips, 63 Campaniles en 189 Kyriads geopend in China. Door deze positieve ontwikkelingen is het Kyriad-merk vandaag het nummer één internationale merk voor de Jin Jiang groep in China. 

De start van het 500ste project in China is het symbool van de snelle en opmerkelijke expansie in het land. De ambitie van de groep is om het netwerk van Campanile, Kyriad en Golden Tulip verder uit te breiden in het kader van het 3-jarige ontwikkelingsplan in de regio. 

Louvre Hotels Group bouwt voort op de kracht van de aandeelhouders om de ontwikkelingen van de merken te versnellen. De groep zoekt voor de geplande uitbreiding strategische, snelgroeiende locaties zoals de steden Chongqing, Chengdu en Guiqyang.

“Het toetreden van Campanile Shanghai Lingang hotel maakt deel uit van de ontwikkelingsstrategie van de hotelgroep, het versterken van de positie in Azië en in het bijzonder in gebieden waar de zakelijke markt en het toerisme sterk toe neemt. Vanaf nu tot en met 2025 gaan we ervan uit dat we groeien tot meer dan 1000 hotels onder de namen Kyriad, Campanille en Golden Tulip. Bovendien heeft Tulip Lodj, het merk voor langere verblijven, ook een opmerkelijke intrede gemaakt. Dat gebeurde dit jaar in China en wekt veel belangstelling op voor de ontwikkeling in de regio.” aldus Max Cergneux, Chief Development Officer bij Louvre HotelsGroup. 

Over Louvre Hotels Group

Louvre Hotels Group (LHG) is een belangrijke speler in de wereldwijde hospitality industrie met een portefeuille van meer dan 1.600 hotels in 60 landen. De hotels van LHG, variërend van 1 tot 5 sterren, omvatten de merken Première Classe, Kyriad, Kyriad Direct, Campanile, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip; de vijf merken van het Sarovar netwerk in India; de Franse Group Hôtels & Préférence; en het Chinese merk Metropolo. Bovendien heeft LHG een distributieovereenkomst met Lucien Barrière. Louvre Hotels Group is een dochteronderneming van de op één na grootste hospitalitygroep ter wereld, Jin Jiang International Holdings Co., Ltd.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws