Louvre Hotels Group breidt uit

11 september 2013
Louvre Hotels Group breidt uit

De hotelketen Louvre Hotels Group gaat een samenwerking aan met de Duitse vastgoedgroep ARCUS Bauerrichtung GmbH en Redserve. Redserve is een Oostenrijks adviesbureau dat
gespecialiseerd is in de ontwikkeling van internationale vastgoedprojecten. Doel van deze samenwerking is om in totaal zesentwintig hotels, verspreid over Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, op te leveren in 2020. De prioriteit ligt in de beginfase vooral op het bouwen van hotels in grote regionale steden als München, Wenen, Salzburg, Basel en Zürich.

*Het plan*
Het plan van de hotelketen en ARCUS is om hun ontwikkelingsstrategie in de komende zeven jaar uit te voeren. Ieder jaar zullen drie tot vijf nieuwe hotels worden geopend. Het eerste nieuwe hotel dat voort komt uit deze samenwerking is gevestigd in de Duitse stad Dachau. De verwachting is dat dit hotel in het vierde kwartaal van 2014 geopend zal worden.

*Tulip Inn Alp Style*
Als onderdeel van de samenwerking ontwikkelen ARCUS en Redserve een submerk van de Tulip Inn hotels, genaamd het ‘Tulip Inn Alp Style’ label. Met behulp van dit label willen de partners moderne en functionele hotels bouwen, geïnspireerd op de warme sfeer die kenmerkend is voor chalets in de Alpen. Het concept, dat is ontwikkeld door Redserve, is gebaseerd op het idee dat gasten van de ‘Tulip Inn Alp Style’ hotels in de traditionele Alpen gastvrijheid en gezelligheid ervaren.

*Kenmerken*
De belangrijkste kenmerken van de ‘Tulip Inn Alp Style’ hotels zijn onder andere de functionele kamers van 16,5 vierkante meter, uitgerust met nieuwe technologie. Er is een ruime lobby met lounge en boetiekjes, een cardiofitnesscentrum en er zijn conferentiezalen en volledige audio- en videofaciliteiten.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws