Maatwerk in ligbaden, douchebakken en wastafels

7 juli 2016 | Thijs Jacobs

Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, kan fabrikant BETTE badkamerobjecten op maat maken. Dan past het object precies, het is veel mooier om te zien en het bespaart op kosten en tijd.

Perfect op maat: bespaart op bouwkundige kosten en tijd

De Duitse designfabrikant BETTE kan zowel ligbaden als douchebakken op maat vervaardigen. Een speciale service die BETTE onderscheidt van anderen. Hierdoor past het badkamerobject altijd en hoeft het ontwerp niet aangepast te worden aan de maten van het standaard assortiment. Bij renovatie is dan het grote voordeel dat bouwkundige aanpassingen niet nodig zijn. Dat bespaart niet alleen kosten, de verbouwingstijd wordt daardoor aanzienlijk verkort.

Comfort paneel

Verschillende douchebakken en baden kunnen op wens direct met een naadloos aangevormd paneel geleverd worden. Hierdoor is het integelen van bad of douchebak verleden tijd en kan deze direct geplaatst worden op de afgewerkte vloer. Bette levert het comfort paneel niet alleen voor nis inbouw maar ook voor hoekoplossingen. Indien de afvoer toegankelijk moet blijven kan naar keuze een losse plint worden aangebracht.

Afgeschuinde hoek

Afhankelijk van het bouwplan kan aan ligbaden en douchebakken ook een afgeschuinde hoek aangebracht worden. Hierdoor kunnen ruimtes maximaal ingedeeld worden om een doorloop te vergemakkelijken van de ruimte.

Robuust en duurzaam

Alle maatwerk oplossingen van BETTE zijn van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. In vergelijking met kunststof heeft het robuuste BETTEGLAZUUR® vele voordelen: het is heel hygiënisch, bestand tegen cosmetica en verzorgingsproducten (geen vlekken van nagellak), kras- en slagvast, hittebestendig (bestand tegen heet kaarsvet) en warmtegeleidend. Al deze voordelen zorgen ervoor, dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren van intens gebruik. Zo blijft elke hotelgast genieten van een comfortabel bad of heerlijke douche.

Bette Gmbh & Co. KG NL

(010) 442 33 44

info@bette.nl

www.bette.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: