Magnolia thema bij nieuw hotel

18 maart 2014
Magnolia thema bij nieuw hotel

Amsterdam is een boutique hotel rijker. Het 21 kamers tellende The Neighbour’s Magnolia ligt in een monumentaal pand in het hart van cultureel Amsterdam, om de hoek van het Van Gogh en
Stedelijk Museum. Het hotel start haar eerste zomer symbolisch met een bloeiende magnolia in de tuin van de buren.

*Zelf gebrouwen cocktail*
De boom is niet alleen de aanleiding van de hotelnaam, ook is de de zachte magnolia pastelkleur terug te vinden in het hele interieur. Bij aankomst kan de gast ook de zelf gebrouwen Magnolia Cocktail proeven. Het hotel is ingericht met vintage en HAY-meubels en er is gratis Wi-Fi. Hotelhond Bleecker zorgt voor een huiselijke sfeer.

*Verschillende kamers*
The Neighbour’s Magnolia telt vijf type hotelkamers die zijn ingericht met ruime bedden, een bureau met een felgekleurde HAY-stoel, flatscreen-TV, eigen badkamer met douche of bad en fair trade verzorgingsproducten van ADA Cosmetics. Overnachten kan vanaf €79,50 per kamer per nacht met ontbijt.

*Op z’n Amsterdams*
De sfeer is informeel en gericht op persoonlijke service en eigen ervaringen. Zo krijgt de bezoeker een persoonlijke stadskaart van Amsterdam met aanbevelingen en de gratis app The Digital Concierge. De staf die de hele dag in de LivingRoom is te vinden, is op de hoogte van de lokale ins en outs van de stad en geeft de gast daarnaast graag persoonlijke en bijzondere tips: van cultuur tot shopping. Er staan fietsen klaar tegen een bijbetaling van €12,50 per dag.

*Huisdieren welkom*
Een hond meenemen op een stedentrip Amsterdam? Het hotel biedt een speciaal Pets Delight hondenpakket inclusief koekjes, botje en dental stick voor €25,- per hond per verblijf.

~Door~ "~Redactie~":mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Overig nieuws