Marco ten Hoor naar Hotelschool

15 juli 2014
Marco ten Hoor naar Hotelschool

Vanaf juli 2014 is Marco ten Hoor benoemd als Director Consultancy & Training van Hotelschool The Hague. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van consultancy-
en trainingsprogramma’s binnen de nationale en internationale hospitality- en service-industrie.

Marco heeft jarenlang in de hospitality-industrie gewerkt op managementniveau. Daarnaast is hij verbonden geweest aan de Freia Group (Academische Opleidingen Groningen) en Hotel Management School Leeuwarden. De afgelopen jaren werkte Marco als commercieel directeur bij WTC Expo Leeuwarden. In deze positie wist hij WTC Leeuwarden op te nemen in de top 10 van internationale World Trade Centers.

"*MEER LEZEN OVER HOTELSCHOLEN? KLIK HIER!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=HOTELSCHOOL&x=zoeken

*Reactie Marco ten Hoor*
Marco ten Hoor: “Ik kijk uit naar het uitbreiden van de commerciële activiteiten van Hotelschool The Hague en het opbouwen van een sterke speler in samenwerking met de Industrie, Research en de Faculteit van Hotelschool The Hague.”

*Hotelschool The Hague*
Hotelschool The Hague is opgericht in 1929 en daarmee een van de oudste hotelscholen ter wereld. De school heeft vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Afgestudeerden van Hotelschool The Hague bekleden wereldwijd topposities in de gastvrijheidindustrie.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws