Middelburg is boutique hotel rijker [foto's]

12 september 2019 | David Bakker

Op 6 september 2019 heeft Boutique Hotel Sir Franklin haar deuren geopend in de oude binnenstad van Middelburg. Dit spraakmakende hotel biedt 14 unieke suites en de eerste cocktailbar van Zeeland.

Al eerder werd de bijbehorende Brasserie Sir Franklin gelanceerd waar klassieke wereldgerechten met Zeeuwse invloeden worden geserveerd. Boutique Hotel Sir Franklin creëert een ontmoetingsplek in Zeeland waar hotelgasten, bezoekers en locals samen komen en kunnen genieten van een internationale allure met een lokale touch. Een venue waar gasten genieten van een unieke hospitality ervaring en herinneringen maken die bijblijven. 

Dream @ Boutique Hotel Sir Franklin

Boutique Hotel Sir Franklin beschikt over 14 verschillende luxueuze  suites. Mede-eigenaresse Juliette Peters ontwierp oogstrelende kamers waarin authentieke elementen, eigenzinnige details en eigentijdse producten zijn gemixt tot een eclectisch design. In het interieur werden mooie stoffen, weelderig behang met florale prints en rijke kleuren toegepast. De kamers beschikken over comfortabele boxspringbedden van Auping met fris wit linnen. De open badkamers hebben ruime regendouches met heerlijk geurende doucheproducten. De XL suites zijn voorzien van extra grote badkamers met ligbad. Tevens zijn er speciale kamers geschikt voor families of groepen.

Iedere suite is vernoemd naar een iconische presidentsvrouw, waaronder Jacky Kennedy, Betty Ford, Eleanor Roosevelt en Michelle Obama. Ook de hotelgangen met de portetten van presidentsvrouwen zijn een lust voor het oog. Verfkunstenaar Frank van Gorcom maakte met speciale verftechnieken verrassende hoteltrappen. 

Explore @ Cocktailbar Sir Franklin

Cocktailbar Sir Franklin introduceert cocktails in Zeeland en neemt haar gasten mee op reis naar een nieuw avontuur met verrassende smaakcombinaties, bijzondere presentaties en een sexy, kosmopolitisch interieur. Aan de bar staan comfortabele barzetels en rondom zijn verschillende intieme zitjes gecreëerd. Het wandkleed met bloemen is een enorme eyecatcher waarvan de kleuren in het interieur zijn verwerkt. 

Barmanager Boaz heeft gewerkt bij toonaangevende horecabedrijven in Amsterdam en in het buitenland. Zijn voorliefde voor gedistilleerd zie je terug in de cocktailkaart met klassiekers met een twist. De signature cocktail van Cocktailbar Sir Franklin is de Frank’s Aviation, gemaakt van de eigen Franklin Gin, maraschino likeur, crème de violette, citroen en eiwit. Naast de eigen gin serveert de cocktailbar de Franklin Drop; een ijskoud geserveerd drankje met vodka, watermeloen, aardbei, citroen en gember. Beiden dranken zijn gemaakt door de ambachtelijke distilleerderij The Stillery die haar producten maakt van biologisch speltgraan, bloemen en kruiden uit Nederland. 

Cocktailbar Sir Franklin is tevens te reserveren voor meetings, partijen en events, ook in combinatie met diners bij Brasserie Sir Franklin.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events Achtergronden
Hotel kijkt met trots terug op Joods onderwijscongres

Het internationaal Joods onderwijscongres European Chinuch Convention (ECC) kijkt terug op een zeer geslaagde editie die plaatsvond in Novotel Amsterdam Schiphol Airport (NASA). Het was de tweede keer dat dit evenement, waar 37 workshops in 4 talen werden gegeven, in het hotel plaatsvond. Bij EC...

Achtergronden
Dit kost een overnachting tijdens carnaval

Het grootste feest van het jaar in het zuiden komt er weer aan. Dat betekent carnavalskleding scoren, kaarten kopen voor de plaatselijke kroeg of natuurlijk buiten genieten van de muziek met een biertje. Maar wat als je nou in de stad zou willen overnachten? Ben je dan duurder uit dan normaal? HomeT...

NH Hotels Internationaal
NH Hotels opent haar eerste hotel in Noord-Amerika

Het NH Collection New York Madison Avenue gaat weldra open. In april opent het eerste hotel van NH in de VS, zo lezen we op zakenreis.nl. Het statige gebouw in het hart van Manhattan stamt uit 1920 en weerspiegelt het 'gouden tijdperk van de reclame', zo meldt NH in een verklaring. In Eur...

Interview Longread
Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

In deze editie van Hospitality Management mogen we best weer eens verzuchten: Wat vliegt de tijd! Het is immers december. Zoals de oude Romeinen zeiden: Nullum est jam dictum, quod non sit dictum prius. (Niets kan gezegd worden dat al niet eerder gezegd is.) Waaronder: Tempus fugit. (De tijd snelt v...

Interview
Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"

Jong, energiek en ambitieus, zo ontmoeten wij Camille Oostwegel onder het schip van de voormalige kerk waar sinds 2005 het Kruisherenhotel is gevestigd. Onderwerpen als herformuleren van de hotelfunctie, openstaan voor de nieuwe werkethiek van co-working, anticiperen op nieuwe verwachtingen van gast...

Achtergronden
In memoriam: Michel Geurts

Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de basis voor Inntel Hotels. In 1986 werd het tweede hotel geopend in Zaandam: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Het hotel kent sinds de verbouwing in 2010 e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: