Mooirivier: nieuwe kamers en ster erbij

4 september 2012
Mooirivier: nieuwe kamers en ster erbij

Onlangs nam Mooirivier in Dalfsen 34 nieuwe luxe hotelkamers in gebruik. Mooirivier is ook een hotelster rijker, waardoor het bedrijf nu vier sterren aan de gevel heeft.

*Positief gestemd*
Directeur en eigenaar Francis Hoekendijk is tevreden met het resultaat. “Niet alleen zakelijke gasten, maar ook leisure gasten die in hun vrije tijd graag mogen fietsen en wandelen, waarderen deze nieuwe kamers. De hotelaccommodatie en het serviceniveau zijn nu nog meer op elkaar afgestemd en sluiten aan bij de verwachtingen van onze gasten. De eerste helft van het jaar liet ondanks alle "negatieve berichten":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/tegenvallende-resultaten-nederlandse-hotelmarkt-16406/ over de recessie, een mooie groei zien ten opzichte van het vorige jaar. Wij kijken dan ook positief naar de tweede helft van 2012”.

*Verduurzaamd hout*
Met de voltooiing van de nieuwe kamers beschikt het hotel nu over 101 kamers en is daarmee een van de grotere hotels in de regio Zwolle. De nieuwe hotelkamers sluiten aan bij de beleving en sfeer die het hotel uitstraalt en zijn zodanig ontworpen dat ze refereren aan de locatie en de omgeving.


~Superior Deluxe kamer~

Het interieur bestaat uit stijlvol en speciaal voor Mooirivier ontworpen meubilair dat ook functioneel is en bij voorkeur gemaakt is van materialen uit de directe omgeving. Zoals verduurzaamd hout uit Dalfsen en riet uit het nabij gelegen Wanneperveen.


~Green Suite~

Het hotel en congresbedrijf is door de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) geclassificeerd als viersterrenhotel. Naast zalen, terras en een brasserie met zicht op de Vecht hebben de nieuwe luxe kamers en suites een ‘rivier view’.

~Frank Lindner~

Overig nieuws