Nieuw dagelijks bestuur Eindhovens Hoteliers Overleg (EHO)

20 februari 2018 | Thijs Jacobs

Het Eindhovens Hoteliers Overleg (EHO) is trots om haar nieuwe bestuur van 2018 aan te kondigen. EHO is een vereniging waarbij het merendeel van de Eindhovense hotels is aangesloten. Het bestuur is samengesteld uit directieleden van de aangesloten hotels.

EHO kijkt met een nieuw bestuur vol vertrouwen vooruit. De focus ligt op het samenwerken en het bundelen van de krachten. Op deze manier levert het EHO op energieke wijze een bijdrage aan de verdere verbetering van de hospitality in Eindhoven.

Gastvrijheid speelt een steeds belangrijkere motivatie voor mensen en bedrijven om zich in Eindhoven te vestigen. Een goed ontwikkelde hotelbranche is daarbij onmisbaar. Door samen te werken wordt de relatie tussen de gast, het hotel en stad geoptimaliseerd.

Overleg

EHO voert overleg met gemeente over zaken als infrastructuur, evenementen, congressen en citymarketing. Met het uitdragen van een positief imago en het zo goed mogelijk profileren van Eindhoven wordt de aantrekkingskracht vergroot. EHO streeft naar meer bezoekers met een langere verblijfsduur per bezoek. Daarnaast hecht het EHO grote waarde aan een nauwe verbondenheid met Eindhoven365 en Eindhoven24/7, de citymarketing organisatie van Eindhoven. Daar waar Eindhoven365 de mogelijkheden niet heeft, kan EHO uitvoerend zijn. Men kan gebruik maken van de door beide organisaties opgebouwde kennis en ervaring.

Speerpunten in de visie van het EHO zijn een optimaal bereikbare binnenstad, een kwalitatieve woon- en werkomgeving, een uitgebreid voorzieningsniveau en toegankelijke evenementen die bij voorkeur de inwoner van Eindhoven verbindt met de internationale gasten. Dat is waar wij voor staan! Met het nieuwe bestuur kijkt EHO hoopvol de toekomst tegemoet!

Op de foto:


Nieuw dagelijks bestuur EHO, van links naar rechts: Jurriaan van der Valk - Adjunct directeur Pullman Eindhoven Cocagne Anjo Alders - General Manager Tulip Inn Eindhoven Airport Veronique van Bree - General Manager Park Plaza Eindhoven Ronald Slomp - General Manager Novotel Camille Peters - Eigenaar Lumiere

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Accor
Accor presenteert jaarcijfers 2018

De Franse hotelketen Accor presenteerde vandaag zijn jaarcijfers over het jaar 2018. Accor zag de omzet met 16,9 procent groeien naar 3,6 miljoen euro, De robuuste financiële jaarresultaten van Accorhotels zijn als volgt: De omzet steeg met 16,9 procent naar €3,610 miljoen (+8.8 p...

Awards Hotel Duurzaamheid
QO Amsterdam wint Sustainability Award

QO Amsterdam, een IHG hotel, heeft gisteravond de publieksprijs van de Sustainability Award gewonnen tijdens de jaarlijkse Frame Awards. Het duurzame lifestyle hotel, gelegen in het Amstelkwartier, laat zien dat een duurzame, circulaire benadering dé manier is om daadwerkelijk een positief ef...

Hotel Opening
The Student Hotel opent in 2020 in Delft

The Student hotel gaat in 2020 haar achste vestiging openen in Delft. Het hotel krijgt 350 kamers met de mogelijkheid voor studenten om kamers te huren, zo lezen we op greatervenues.com. De hotelketen is in 2006 opgericht door Charlie Macgregor met als doel om een stimulerende omgeving voor stude...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Internationaal Marriott
Gasten Marriott kunnen stadionomroeper bij Manchester United worden

Marriott International en Manchester United kondigen vandaag een meerjarige samenwerking met elkaar aan. De 120 miljoen leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren door deze samenwerking van exclusieve en unieke voetbalbelevenissen van Manchester United, waaronder de kans om voor é...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: