Nieuw hoofd Hotel Management School

8 september 2015
Nieuw hoofd Hotel Management School

Craig Thomspon is door het College van Bestuur van Stenden Hogeschool benoemd als Head of Stenden Hotel Management School. Sjoerd van
der Galiën, voormalig Head of School, is benoemd als projectleider van het Regionaal AD College (RAC), een samenwerking tussen Stenden en NHL Hogeschool die binnen de plannen past van de voorgenomen fusie.

*Craig Thompson*
Thompson heeft in de gastvrijheidssector gewerkt in Nieuw Zeeland, Zwitserland en Schotland. In 2012 kreeg hij de rol Academic dean van het Hoger Hotelonderwijs bij Stenden, gevolgd door zijn huidige aanstelling als Head of School. "Ik ben blij en vereerd om Head of School te zijn van de grootste Europese Hotel Managementschool: een school met gemotiveerde groep (inter)nationale studenten. Er zijn uitstekende faciliteiten, meerdere programma's, een geweldig academisch team en een heel actief onderzoekscentrum. Dus alle ingrediënten zijn aanwezig om van Stenden Hotel Management School een leidende hotelschool te maken binnen Europa en wereldwijd", aldus Thompson.

Overig nieuws