Nieuw hotel en nieuwe hotelgroep

24 december 2012
Nieuw hotel en nieuwe hotelgroep

Met de start van een nieuw jaar komt er een nieuw hotel naar Amsterdam. Op 11 januari 2013 opent het Park Inn Amsterdam Airport Schiphol haar deuren.

*Hotelgroep rijker*
Hiermee is Nederland niet alleen een hotel, maar ook een hotelgroep rijker. De internationale keten Park Inn by Radisson richt zich met haar trendy uitstraling en kleurrijke stijl op de nieuwe generatie zakenreiziger. Zo omvat het concept een multifunctionele LivingRoom, een 24 uur per dag geopende Food Kiosk en een selfservice check-in en -out desk. Park Inn Amsterdam Airport Schiphol is gevestigd op Schiphol-Rijk, met zowel de luchthaven als de stad op zo’n tien minuten rijden. Daarmee is het de ideale locatie voor een zakelijke meeting of een stop-over.

*24/7 in plaats van 9 tot 5*
Modern, stijlvol en goed doordacht. Dat is het nieuwe concept dat Park Inn naar Nederland brengt. Het Park Inn Amsterdam Airport Schiphol richt zich met haar 24/7 faciliteiten op de zakenreiziger van nu, die zich niet houdt aan negen tot vijf. Flexibele werktijden, zakelijke meetings die ook gezellig mogen zijn en online werken met het geroezemoes van een huiskamer om je heen – het is hier allemaal mogelijk.

*Internationale gerechten*
The Livingroom is gespecialiseerd in internationale gerechten en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ook de 24/7 Food Kiosk maakt het de gasten met snacks, salades & drinks gemakkelijk. Er zijn 150 kamers met een fris, kleurrijk design en moderne gemakken, de vier veelzijdige vergaderzalen en conferentiezaal bieden flexibele mogelijkheden voor meetings en events. De locatie is zakendistrict Schiphol-Rijk, waar de hoofdkantoren van zowel Nederlandse als internationale bedrijven gevestigd zijn.

*Voor de nieuwe generatie zakenreiziger*
Marcel Romein, General Manager van het Park Inn Amsterdam Airport Schiphol kijkt reikhalzend uit naar de opening van zijn hotel: ''Ik werk al bijna 25 jaar in het hotelwezen, maar de opening van een nieuw hotel en zeker de eerste van een keten, dat blijft bijzonder. Park Inn by Radisson behoort tot het dynamische middensegment en met ons concept spelen we in op de laatste trends en de wensen van de (jonge) zakelijke reiziger. Ik kan dan ook niet wachten om onze gasten te verwelkomen en hen gebruik te laten maken van alle faciliteiten die we voor hen hebben ontwikkeld. Van de gratis wifi door het hele hotel tot de flexibile vergaderzalen en van de frisse kamers tot onze Living room. Op 11 januari is het zover, dan openen we onze deuren voor de eerste gasten. Dan zijn we helemaal klaar de reiziger van nu!''

Overig nieuws