Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg

5 april 2010 |
Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg<

Restaurant Klein Paardenburg is verheugd met de komst van haar nieuwe chef-kok. Wiljan Koopmans zal per 6 april het team op enthousiaste wijze gaan aansturen. Met de aanstelling van Koopmans als chef-kok wil Dennis Bitter, eigenaar van Klein Paardenburg, een nieuwe weg inslaan.

"Als restaurant moet je blijven vernieuwen. De ideeën van Wiljan en zijn luchtige kookstijl sluiten perfect aan bij wat ik met het restaurant voor ogen heb", aldus Bitter.
Wiljan Koopmans werkte onder andere als sous-chef bij sterrenrestaurant ‘t Brouwerskolkje en bij Hotel Pulitzer. Ook was hij culinair manager bij Kookschool Delicious. Zijn twee jaar kookervaring in het Caribische gebied neemt hij graag mee in zijn culinaire rugzak.

Puur
Koopmans houdt van pure smaken en volgt graag het seizoen. "Een gerecht met tomaat moet ook daadwerkelijk de smaak van tomaat met zich meedragen." De keuken van Klein Paardenburg is mediterraans georiënteerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van klassieke en moderne kooktechnieken. De gerechten krijgen met de komst van Koopmans een frisser karakter, waardoor ook een niet-zakelijk publiek wordt aangesproken.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden
Welke beoordelingen ontvangen hotels en hoe uiten zij zich op social media?

Nog snel een vakantie boeken of dit najaar een weekendje weg in eigen land? Online ondernemersplatform Places.nl zocht voor u uit hoe hotels beoordeeld worden door klanten. En dat niet alleen: hoe presteren deze hotels eigenlijk op social media? Want wat is nou leuker dan foto’s bekijken om al...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Interview Longread
Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"

Ruby Hotels fonkelt aan het firmament van het Duitse hotellandschap en zal binnen niet al te lange tijd wereldwijd bekend zijn. Als we de drukke openingsagenda bekijken, zien we openingen in Londen, Frankfurt, Düsseldorf, Keulen, Helsinki, Zürich en enkele locaties in China op de planning....

Achtergronden Tech
Overname Winner Hotel Software door Mews

Mews, het snelst groeiende SaaS Property Management Systeem (PMS) voor hotels en hostels, heeft de grootste Belgische software-leverancier, Winner Hotel Software, overgenomen. De strategische samenwerking tussen de twee toonaangevende Property Management Systems draagt bij aan de uitbreiding van ...

Achtergronden Internationaal
Deze items worden door hotelgasten het vaakst gestolen uit het hotel

Het stelen van zeep of pennen lijkt voor veel hotelgasten onschuldig, maar sommige zijn zo brutaal dat ze tv's, piano's, matrassen of zelfs opgezette dieren uit het hotel dragen. Wellness Heaven heeft 1.157 hoteliers gevraagd welke items het meest worden gestolen. In het bijzonder zien we ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: