Nieuwe directeur Château St. Gerlach

22 december 2015
Nieuwe directeur Château St. Gerlach

Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants deelt mee dat Harmen Silver (41) per 11 januari 2016 leiding zal gaan geven aan het team van
Château St. Gerlach.

*Waldorf Astoria Berlijn*
De heer Silver is tot begin januari werkzaam als Director of Operations in het Waldorf Astoria Berlijn. Het hotel (5 sterren deluxe) heeft 232 kamers en suites, een restaurant met een Michelinster (Les Solistes by Pierre Gagnaire), 6 vergaderzalen, een Ballroom en een Spa (Guerlain).

*London Hilton on Park Lane*
Voor zijn rol als Director of Operations was Harmen Silver werkzaam als Director of Food & Beverage in het London Hilton on Park Lane. Dit hotel wordt beschouwd als het Europese vlaggenschip voor Hilton worldwide. In Nederland was hij werkzaam als Director of Facilities bij ABN Amro MeesPierson en als Director of Food & Beverage in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam en daarvoor nog als Food & Beverage Operations Manager bij Duin & Kruidberg Country Estate in Santpoort (1 Michelinster).

*Ondernemer*
Zijn carrière begon Harmen als succesvol ondernemer met een restaurant in Hoorn (Bib-Gourmand). Aan het eind van 2016 opent het nieuwe St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve, een extra mooie uitdaging voor Harmen Silver. Wij zijn blij met zijn aanstelling en toevoeging als lid van ons directieteam.

*Quote Harmen Silver:*
“Het is een eer en een plezier om onderdeel te worden van en leiding te gaan geven aan het team op Château St. Gerlach. Voor mij staat Château St. Gerlach symbool voor warme en oprechte Limburgse gastvrijheid. Ik kijk ernaar uit daar mijn steentje aan bij te gaan dragen. De nieuwbouw van het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve, te gebruiken als inspirerende vergader- en evenementenruimtes, geven aan hoe dynamisch de exploitatie van Château St. Gerlach is en zich blijft vernieuwen en verdiepen.”

Overig nieuws