Nieuwe directeur Grand Hotel Post-Plaza

8 januari 2015
Nieuwe directeur Grand Hotel Post-Plaza

Herman Schreuder is met ingang van 1 januari 2015 de nieuwe directeur van Grand Hotel Post-Plaza te Leeuwarden. Het hotel, gelegen in het hart
van de Friese hoofdstad, is gevestigd in de historische gebouwen van de voormalige Gratama Bank en het oude Postkantoor van Leeuwarden. Momenteel beschikt het hotel over 40 hotelkamers en 18 zalen.

*Ervaring*
Herman Schreuder heeft een ruime ervaring binnen de Nederlandse hotellerie. Hij was voorheen werkzaam als General Manager van Bilderberg Hotel De Klepperman. Daarvoor was hij directeur van ss Rotterdam Hotels & Restaurants. Schreuder, 44 jaar en geboren in Sneek, gaat met zijn jonge gezin terug naar zijn roots.

*Nieuwe fase*
Met de komst van Herman Schreuder gaat Grand Hotel Post-Plaza een nieuwe fase in. Hij geeft aan te willen uitbreiden door het oude Postkantoor te verbouwen. Het aantal kamers verdubbelt en komt daarmee op 80. Tevens komen er 4 zalen en een Grand Café. Deze grootse verbouwing staat gepland in het voorjaar en zal, zoals verwacht, eind van dit jaar gereed zijn.

*Toegankelijker*
“Grand Hotel Post-Plaza is uniek, zeker met de verbouwing in het verschiet wordt het nog toegankelijker voor iedereen. Wij willen de huiskamer van Leeuwarden zijn. Als je bij ons bent geweest heb je een verhaal te vertellen” aldus Schreuder.

Overig nieuws