Nieuwe exploitanten Hotel De Tolkamer

14 juli 2015
Nieuwe exploitanten Hotel De Tolkamer

Per 1 juni jl. zijn Margaret Beijer en Roy Jansen de exploitanten van hotel De Tolkamer (in Tolkamer). Het hotel, gevestigd in het voormalige douanekantoor anno 1905, heeft hiermee een directiekoppel dat het slapen aan de Rijn weer op de kaart gaat zetten.

*Opknapbeurt*
Het hotel gaat een goed geregisseerde opknapbeurt krijgen over een langere periode, waarbij de charme en stijl van het gebouw weer volledig tot uiting komen. "De huidige inrichting en het gebrek aan restaurantfaciliteit zijn in onze ogen een gebrek binnen de huidige hotelexploitatie. Mensen willen weer wat beleven en op hun wenken bediend worden. Wij willen het geheel weer in balans brengen", aldus Margaret Beijer.

*Meteen verkocht*
Roy Jansen is via de familie Beijer in Tolkamer terecht gekomen. "Mijn roots liggen in Zwolle, daar ben ik opgegroeid in de horeca. Na mijn eerste bezoek aan Tolkamer was ik meteen verkocht. Wat een mooie omgeving. Voor mij is het erg belangrijk dat de hotelgasten weer in het restaurant plaats kunnen nemen. Maar zeker zo belangrijk zijn de mensen die van buitenaf een lunch of diner komen gebruiken. Op 19 juli aanstaande gaat de brasserie open voor externe gasten. Ook voor een gezellige borrel moet dan gewoon bij ons binnen kunnen lopen."

*Speciaalbieren*
"In het assortiment dranken, ga ik me ook nog toeleggen op speciaalbieren; dit is een specialiteit van mijzelf en ik denk dat veel gasten dit kunnen waarderen", aldus Jansen.

Beide ondernemers zijn trots om de nieuwe uitdaging aan te gaan. Het was er gewoon tijd voor. Ze gaan de uitdaging aan met heel hun hart. Met hun passie en vaardigheden en de invoering van nieuwe concepten brengen ze ‘Hotel de Tolkamer’ in dieper vaarwater. Volgens beiden, lachend: "Wel aan de Rijn en niet erin."

Voor beiden geldt ook dat ze uitkijken naar de samenwerking met de omgeving. Je netwerk bouw je niet in een paar dagen op. Tegelijkertijd hopen ze op een innige band met de gasten, leveranciers en personeel. De deur staat open en we kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen.
 

Overig nieuws