Nieuwe General Manager voor Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Auteur: Redactie
Personeel Mensen 6 april 2022
Nieuwe General Manager voor Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Adriënne Tjepkema is sinds 13 februari 2022 aangesteld als de nieuwe General Manager van Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp. Zij volgt Maarten Benschop, die het hotel twee jaar succesvol leidde, op. De hotelketen is verheugd met de aanstelling van Tjepkema, die met haar ervaring op het gebied van serviced apartments geen vreemde is in de short stay markt. Met de inzet van haar saleskwaliteiten ziet Amrâth Hôtels een verdere groei van het hotel in zowel de zakelijke als leisure markt vol vertrouwen tegemoet.

Adriënne Tjepkema

Dankzij de vele reizen die Tjepkema mocht maken in haar jeugd ontwikkelt ze al vroeg een passie voor de hotellerie en gastvrijheidsindustrie. Ze begon haar carrière in de Amsterdamse hotellerie op 17-jarige leeftijd bij Banks Mansion, waar ze ten tijde van haar opleiding Assistent Hotel Manager aan Hogeschool TIO als guest relations officer werkzaam was. Hierna vervult ze van 2007 tot 2010 naast haar studie verschillende functies in diverse Amsterdamse boetiekhotels, van waaruit ze via de frontoffice doorgroeit naar de sales afdeling. Na beëindiging van haar opleiding aan Hogeschool TIO in 2010 vervolgt de nieuwe General Manager haar studie een aantal jaren later met de opleiding Communicatie in deeltijd aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2014 ging ze aan de slag als accountmanager op de afdeling business development van Htl Serviced Apartments, met als focus het uitbouwen van het merk in de short stay markt van de regio Groot Amsterdam. Vervolgens werd ze in 2016 aangesteld bij Room Mate Hotels als corporate sales manager om de zakelijke markt op te zetten en wordt ze bevorderd tot eindverantwoordelijke van het commerciële team als commercieel manager. Tjepkema is enthousiast over haar start bij Amrâth Hôtels: “Ik vind het een enorme eer om mijn full service hotel ervaring en mijn kennis op het gebied van serviced apartments in de short stay markt in te kunnen zetten om voor onze gasten een zo comfortabel mogelijk tijdelijk thuis te creëren. Ondanks de hoge bezettingsgraad, die ook tijdens de coronapandemie aanhield, heb ik ambitieuze plannen om het zakelijk netwerk van het hotel verder uit te bouwen. Samen met mijn team kijk ik uit naar ons vijfjarig bestaan in oktober, dat we feestelijk met elkaar, vaste partners en buurtbewoners zullen vieren".

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws