Nieuwe gezichten bij restaurant De Beejekurf in Venray

25 juli 2016 | Linda Groothuijse

De Beejekurf heeft een nieuwe wind in huis gehaald met de komst van Ivo van der Wijst en Miranda Cox. Van der Wijst wordt toegevoegd aan het keukenteam van chef-kok Mathijs Jacobs en Cox versterkt de zwarte brigade van gastvrouw Hanneke Verstappen.

Ivo van der Wijst (24) werkte eerder onder andere voor restaurant One in Roermond (1 Michelinster) en restaurant Da Vinci in Maasbracht (2 Michelinsterren). De 33-jarige Miranda Cox heeft flinke ervaring opgedaan in de hotellerie. Zo was ze restaurantmanager bij Parkhotel Horst en werkte ze voor de ketens NH Hotels en Starwood. Voor Starwood was ze actief in het buitenland bij het Sheraton Xian Hotel in China.

“Met een nieuw keukenteam en nieuwe gezichten in de bediening komt er nieuwe energie in De Beejekurf. Energie die frisse ideeën met zich meebrengt. Wat echter blijft, is dezelfde, vertrouwde kwaliteit. De Beejekurf blijft een laagdrempelig kwaliteitsrestaurant waar gasten zich een avond in de watten laten leggen en heerlijk kunnen genieten”, aldus eigenaar Mathijs Jacobs.

De Beejekurf is gevestigd aan de rand van het centrum van Venray. Restaurantgids Lekker omschrijft de eetgelegenheid als “een heel toegankelijk restaurant met een verrassende keuken. De Beejekurf is trots op haar uitermate vriendelijke en behulpzame bediening. De opmaak van de borden is erg creatief en de smaken van de gerechten zijn zeer goed in balans”. Het restaurant is sinds begin dit jaar aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland, een vereniging van jonge, talentvolle kwaliteitskoks.

 

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Personeel
FNV Horeca wil loonsverhoging van 7,25 procent

Als het aan FNV Horeca ligt gaan de lonen in de horeca met 7,25 procent omhoog. Dat heeft de werknemersorganisatie in een persbericht laten weten. FNV Horeca wil deze zomer samen met Koninklijke Horeca Nederland om de tafel gaan zitten om nieuwe cao-afspraken te maken over loon, werktijden en scholi...

Toerisme cijfers
Thailand is populairste zomerbestemming voor jongvolwassenen

In de zomer is een vliegticket naar Bangkok het meest populair onder jongvolwassenen. Gevolgd door Bali, New York, Colombo (Sri Lanka) en de Catalaanse hoofdstad Barcelona in Spanje. Dat blijkt uit cijfers van reisplatform PaperFlies dat 1,3 miljoen vliegticket zoekopdrachten van reizigers tussen de...

Events
Video: Hollandse Nieuwe proeven op Horeca Haringparty

Op 27 juni werd op de Horecawerf in Amsterdam voor de vijfde keer de Horeca Haringparty georganiseerd. Tijdens dit event werd er weer volop genoten van de Hollandse Nieuwe. Wij vroegen de gasten hoe goed de vangst dit jaar is. ...

Hotelbouwplannen Van der Valk
Mogelijk casino bij Van der Valk Apeldoorn

In de juni-editie van Hospitality Management las je al over het casino bij Van der Valk Leusden. In Apeldoorn zijn er nu ook plannen om een casino bij het Van der Valk hotel aan de A50 te bouwen. De gemeente moet het plan nog goedkeuren. 151 kamers In januari 2018 is de oplevering, zo lazen w...

Economie Toerisme
Hotelprijzen blijven gelijk, vliegtarieven stijgen licht

Adviesbureau Advito pleit voor meer focus op reizigersbetrokkenheid, een aanpak die lijnrecht in lijkt te gaan tegen het traditionele zakenreisbeheer. Advito bespreekt die aanpak in de juni-update van zijn 2017 Industry Forecast, waarin trends in aanbod, vraag en prijzen voor vluchten, hotels, meeti...

Achtergronden Internationaal
'Eigen volk' krijgt korting in de Brugse horeca

In Brugge zijn er enkele horecazaken die toeristen tien procent meer laten betalen dan locals. Dit doen zij naar eigen zeggen om 'een band te smeden met wie er vaak komt', zo lazen we in het Nieuwsblad. Het gaat in de praktijk om twee frituren, die hun producten aan inwoners van Brugge voor ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: