Nieuwe GM's bij Amrâth Hôtels

26 maart 2014
Nieuwe GM's bij Amrâth Hôtels

De directie van Amrâth Hôtels heeft Marli van den Ende – Granneman per 10 maart aangesteld als General Manager van Mercure Eindhoven. Zij neemt de functie van Brent Harsveld over. Roland
van Zonsbeek is aangesteld als General Manager van Amrâth Hotel Belvoir in Nijmegen.

*Over Marli*
Marli is voorheen werkzaam geweest als Hotelmanager bij Hotel de Leijhof te Oisterwijk. Met haar positieve kijk op het ondernemerschap is zij de aangewezen persoon om Mercure Eindhoven nog beter op de kaart te zetten. Marli is gedreven en enthousiast en vindt het belangrijk dit over te dragen op alle medewerkers van Mercure Eindhoven. “Succes bereik je samen! Er liggen enorm veel kansen en daar gaan wij mee aan de slag."

*Over Roland*
Roland is afkomstig uit de uitgeverijwereld waar hij werkte als (eind)redacteur van enkele weekbladen in het zuiden van het land. Tegelijkertijd zette hij met zijn vrouw en eigenaresse Rachel Hotel Courage aan de Waalkade op de kaart als een zeer succesvol familiehotel in het centrum van Nijmegen. Tussendoor maakte hij een driejarig uitstapje als manager van het tweede Couragehotel Sionshof in de Heilig Landstichting.

*Weg omhoog*
Roland is van plan om de weg omhoog die door zijn voorgangers is ingezet, te blijven volgen. Daarbij ziet hij het als zijn uitdrukkelijke taak om de banden met de stad aan te halen. “Vooral op de gebieden van F&B en banqueting liggen in deze prachtige wijk aan de rand van het centrum volop mogelijkheden. Aan mijn team en mij om deze met onze service en gastvrijheid ten volle te benutten!” Om zo Amrâth Hotel Belvoir, de bekendste hotelnaam in de Keizerstad,nóg beter op de kaart te zetten.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws