Nieuwe hotelmanager Hotel 't Kruisselt

27 januari 2016
Nieuwe hotelmanager Hotel 't Kruisselt

Agfra Holding van de familie Fransen, heeft per 4 januari Hotel ’t Kruisselt in De Lutte overgenomen. Daarbij is ook het voltallige personeel
overgenomen en per 1 maart a.s. is Linda Piening aangesteld als de nieuwe hotelmanager.

*Geschikte kandidaat*
Barbara Fransen, directeur Agfra Holding: ‘Het hotel is al jaren geliefd en heeft succesvol gepresteerd. Linda heeft ruim tien jaar ervaring opgedaan in diverse managementfuncties bij ondermeer Hotel de Hunzebergen, Hof van Saksen en Hotel ten Cate. Zij is met haar ervaring, enthousiasme en persoonlijkheid heel geschikt om dit mooie en succesvolle hotel onder haar hoede te gaan nemen en zal o.a. de markt voor dit hotel in de komende jaren verder gaan ontwikkelen met de nieuwste sales- en marketingtechnieken. Zij wordt daarbij door haar gezin gesteund en zal dan ook naar deze regio gaan verhuizen.’

*Reactie Linda Piening*
‘Ik kijk er bijzonder naar uit om samen met het team van ‘t Kruisselt de bedrijfsvoering op mij te nemen en het succes ook in de komende jaren zeker te stellen. We zien het consumentengedrag de laatste jaren stevig veranderen. De gast kiest steeds vaker voor kleinschalig, kwaliteit, oprechte gastvrijheid en hartelijkheid e?n de totaalbeleving. Samen met het team van ’t Kruisselt wil ik dit gevoel van ’e?chte gastvrijheid’ nog verder uitdiepen.’ aldus Linda Piening.
‘Uiteindelijk biedt elk goed beoordeeld hotel prima overnachtingsmogelijkheden, voldoende faciliteiten en mag je een smakelijk ontbijt en diner verwachten. De dynamiek en het enthousiasme van de medewerkers maakt het verschil. Zij ademen de kunst van gastvrijheid en zij voelen elke dag de drive om het hun gasten optimaal naar de zin te maken. Dit is niet iets wat je aan kunt leren, maar wat vooral in je zit. De uitdaging is om jouw interessegroep heel goed te kennen om zo optimaal aan hun wensen te kunnen voldoen en als het even kan deze zelfs te overtreffen, onze gasten zijn immers onze beste ambassadeurs. Daar heb ik ook al enkele ideee?n over en ik popel dan ook aan de slag te kunnen gaan‘, vertelt Linda.

*Historische waarde*
Ook ’t Kruisselt heeft, net als Landgoedhotel De Wilmersberg, het andere hotel van Agfra Holding in Nederland, historische waarde. Het was oorspronkelijk als villa eigendom van een textielfamilie, in dit geval de familie Van Wulfften Palthe. De hotels liggen vlakbij elkaar, maar van onderlinge concurrentie is geen sprake. ‘Integendeel, Hotel ’t Kruisselt richt zich zowel op een ander segment als een andere doelgroep, waardoor ik verwacht dat een goede samenwerking de positie van beide hotels zal gaan versterken. Beide zijn uniek en aanvullend in wat ze bieden!’ volgens Barbara Fransen. Hotel ’t Kruisselt beschikt over 42 kamers, een restaurant, 4 vergaderzalen, een overdekt zwembad, bar, lounge en een overdekt terras met uitzicht op de eigen 9 holes par 3 golfbaan.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws