Nog meer redenen om mee te doen!

11 december 2012
Nog meer redenen om mee te doen!

Twijfelt u nog om mee te doen aan de verkiezing van Het Schoonste Hotel Van Nederland? Niet doen! Lees hier nog meer redenen om mee te doen en "schrijf u voor 11 januari 2013 in.":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/

De verkiezing van Het Schoonste Hotel Van Nederland is een initiatief van Albatros, Bunzl, Blycolin, CWS, EW Facility Services, Ecolab, Diversey, Olery, EHA, Mystery Guest en Van de Wouw Hotelkamerinrichting. Een aantal partners vertelt waarom iedere hotelier mee moet doen met deze "verkiezing.":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/partners/

*Olery*
Olery maakt software waarmee hotels kunnen bijhouden wat er over hen wordt gepubliceerd op sociale media en beoordelingssites. Waarom moeten hoteliers mee doen aan de wedstrijd? "Veel belangrijke reviewsites hebben een aparte beoordeling voor hygiëne. Hoe schoon een hotel is, is dus een belangrijk onderdeel van de gastbeleving en bepaalt grotendeels uw online reputatie. Door mee te doen aan Het Schoonste Hotel van Nederland kunt u laten zien dat de hygiëne bij uw hotel net zo hoog in het vaandel staat als bij uw gasten. Zet met het hele housekeeping team het beste beentje voor en sleep deze geweldige prijs in de wacht."

*Van der Wouw Hotelkamerinrichting*
Van de wouw hotelkamerinrichting wil bij iedere inrichting het 'wouw-effect' creëren. Ook zij roepen hoteliers op om mee te doen aan de verkiezing. "Op deze wijze kan de waardering uitgesproken worden naar uw medewerkers van de housekeeping van uw hotel. Hun bijdrage voor u is van groot economisch belang. Geen schone kamers, geen tevreden gasten. Dus schrijf u snel in en maak kans op het keurmerk 'Het Schoonste Hotel van Nederland'."

*Blycolin*
Blycolin is dé professional in het verhuren en verzorgen van Horecatextiel. Het winnen van de wedstrijd is vooral een statement naar uw gast toe. "Slapen in het schoonste hotel. Dat is wat iedere gast wil. Het zou toch mooi zijn als u door middel van een bord op uw gevel, kunt zeggen dat u het schoonste hotel van Nederland bent? Tevens geeft deze prijs de hele housekeeping in het hotel een boost. Deze mensen maken kans op een heerlijke verwenmiddag. Eer van hun werk. Daarnaast levert het veel publiciteit op voor uw hotel."

*Inschrijven*
Schrijf u in op de website van "Het Schoonste Hotel van Nederland":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/ en maak kans op de prachtige titel.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws