Nominaties Hotello of the Year Award 2018 geopend

5 oktober 2017 | Roy Spijker

De Hotello of the Year Award is de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar door HotelloTOP uitgereikt aan de Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en werklustig. 

Nominaties kunnen worden ingediend tot en met dinsdag 23 oktober 2017 via deze link. Jaarlijks worden meer dan 80 Hotello’s genomineerd. Een commissie zal dit aantal terugbrengen naar een top 10, welke een motivatie indienen bij de organisatie. Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt deze motivaties en maakt de 3 finalisten bekend. De finalisten hebben de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking van de Hotello of the Year Award 2017 tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 10 januari 2018. 

Uitreiking Hotello of the Year Award 2018
De Hotello of the Year Award 2018 wordt uitgereikt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat plaatsvindt op woensdag 10 januari 2018 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Tijdens het HotelloTOP Year Event worden de motivatiefilmpjes van de finalisten gepresenteerd en zullen zij een korte pitch geven. De beoordeling van de vakjury, de online wervingscampagne en de live stemming in de zaal bepalen de Hotello of the Year 2018. De winnaar, naast eeuwige roem, met fantastische prijzen naar huis! 

Talent of the Year 2018
Naast de Hotello of the Year Award, wordt ook de Talent of the Year Award uitgereikt. De Talent of the Year Award is een aanmoedigingsprijs voor een student aan, of maximaal twee jaar afgestudeerde van, één van de erkende Nederlandse Hoge Hotelscholen. De Talent of the Year heeft tijdens zijn studie, op school of in het werkveld in 2017, al bijzonder gepresteerd of iets uitzonderlijks in de praktijk gebracht en de verwachtingen voor deze Hotello zijn hoog gespannen. 

De Talent of the Year 2018 is nog student, of maximaal 2 jaar afgestudeerd, en wordt als Young Professional al erkend als een echte Hotello met de bijbehorende kernwaarden. 

De finalisten van de Talent of the Year Award 2018 zullen zich presenteren tijdens hét netwerk evenement voor Hoge Hotelschool studenten, Future Hotello, dat plaatsvindt op woensdag 10 januari 2018 voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Interview Longread
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Midden in die crisis ontmoeten ze elkaar in Amsterdam. De luchtvaart en de hotellerie wordt hard geraakt door de wereldwijde pandem...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: