Nominaties Hotello of the Year Award 2018 geopend

5 oktober 2017 | Roy Spijker

De Hotello of the Year Award is de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar door HotelloTOP uitgereikt aan de Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en werklustig. 

Nominaties kunnen worden ingediend tot en met dinsdag 23 oktober 2017 via deze link. Jaarlijks worden meer dan 80 Hotello’s genomineerd. Een commissie zal dit aantal terugbrengen naar een top 10, welke een motivatie indienen bij de organisatie. Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt deze motivaties en maakt de 3 finalisten bekend. De finalisten hebben de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking van de Hotello of the Year Award 2017 tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 10 januari 2018. 

Uitreiking Hotello of the Year Award 2018
De Hotello of the Year Award 2018 wordt uitgereikt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat plaatsvindt op woensdag 10 januari 2018 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Tijdens het HotelloTOP Year Event worden de motivatiefilmpjes van de finalisten gepresenteerd en zullen zij een korte pitch geven. De beoordeling van de vakjury, de online wervingscampagne en de live stemming in de zaal bepalen de Hotello of the Year 2018. De winnaar, naast eeuwige roem, met fantastische prijzen naar huis! 

Talent of the Year 2018
Naast de Hotello of the Year Award, wordt ook de Talent of the Year Award uitgereikt. De Talent of the Year Award is een aanmoedigingsprijs voor een student aan, of maximaal twee jaar afgestudeerde van, één van de erkende Nederlandse Hoge Hotelscholen. De Talent of the Year heeft tijdens zijn studie, op school of in het werkveld in 2017, al bijzonder gepresteerd of iets uitzonderlijks in de praktijk gebracht en de verwachtingen voor deze Hotello zijn hoog gespannen. 

De Talent of the Year 2018 is nog student, of maximaal 2 jaar afgestudeerd, en wordt als Young Professional al erkend als een echte Hotello met de bijbehorende kernwaarden. 

De finalisten van de Talent of the Year Award 2018 zullen zich presenteren tijdens hét netwerk evenement voor Hoge Hotelschool studenten, Future Hotello, dat plaatsvindt op woensdag 10 januari 2018 voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Video NHTV
Blog: Let’s talk sustainability…again??

Duurzaamheid, een containerbegrip, een begrip dat we al beu zijn, sceptisch over zijn of waar we mee aan de slag willen? Wie in de laatste jaren trends en ontwikkelingen in de horeca heeft gevolgd zal in elk geval hebben gemerkt dat duurzaamheid bewust of onbewust invloed heeft gehad. Ook op deze...

Amsterdam Interview Longread
Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels

Arjen van den Hof, eigenaar van Vondel Hotels, is een trots man, bevlogen ook. Dit komt niet alleen tot uiting in de prachtige hotels die hij ontwikkelt, maar ook in de omgang en binding met zijn personeel. De komende twee, drie maanden staan er twee openingen van nieuwe hotels in Amsterdam gepland....

Hotelketens
Rotterdam Marriot Hotel opent restaurant The Millèn

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent op 24 juli de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende signatuur: pure gerechten van het seizoen met eerlijke ingredi&eu...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

De grote fastfoodketens hebben hun schoonmaak het afgelopen jaar veel beter georganiseerd. De intensieve controles van de Inspectie SZW en de Belastingdienst de afgelopen jaren en intensieve gesprekken met de fastfoodsector hebben een duidelijk effect gehad. Bij een groot deel van de fastfoodvestigi...

Booking.com OTA's
Booking.com stapt in taxibranche

Booking Holdings, het moederbedrijf van Booking.com, investeert ongeveer 430 miljoen dollar in de Chinese taxidienst Didi, zo lezen we op taxipro.nl. De bedrijven gaan intensief samenwerken, zodat de diensten goed op elkaar aansluiten. Een geboekte reis kan gecompleteerd worden met een aanvullende t...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: