Nonius Cast-oplossing ondersteunt nu Google Gen4 Chromecast

Auteur: redactie
Branded Content 30 november 2023
Nonius Cast-oplossing ondersteunt nu Google Gen4 Chromecast

We zijn verheugd om een belangrijke verbetering aan te kondigen van onze met HTNG TechOvation bekroonde Nonius Cast-oplossing! We hebben ondersteuning voor Google Gen4 Chromecast toegevoegd, waardoor uw gasten verzekerd zijn van een naadloze en verbeterde entertainmentervaring.

Een uniforme TV- en Chromecast-ervaring

Nonius Cast Solution biedt met zijn nieuwste update een unieke optie - één afstandsbediening die moeiteloos zowel de tv als de Chromecast-dongle beheert. Gasten kunnen nu eenvoudig door streaming-apps navigeren (Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+, YouTube, HBO Max, etc.) en tv-instellingen aanpassen met één stijlvolle en intuïtieve afstandsbediening.

Nonius Elegante Bluetooth-afstandsbediening voor verbeterde interactie

Deze nieuwe afstandsbediening maakt naadloze interactie met elke tv mogelijk en biedt gasten intuïtieve bediening van menu's en verschillende tv-functies. Hij beschikt over automatische TV-configuratie en batterij-indicatie, wat het onderhoud vergemakkelijkt en de tevredenheid van de gasten garandeert. Het beste is dat in alle kamers dezelfde afstandsbediening wordt gebruikt, zelfs als de tv's verschillend zijn, wat zorgt voor consistentie en gemak voor zowel gasten als personeel. Deze geavanceerde functies zorgen voor kostenefficiëntie binnen hetzelfde bereik als de originele tv-afstandsbediening.

Voortdurende Netflix-ondersteuning met privacy voor gasten

Met Nonius Cast naadloos geïntegreerd met de Wi-Fi van het hotel, kunnen uw gasten moeiteloos van alle applicaties casten zonder dat het nodig is om apparaten te koppelen met behulp van PIN- of QR-codes. Als het gaat om Netflix en Google Gen4 Chromecast, moeten gasten hun gegevens invoeren op de tv in de kamer, wat tegenwoordig mogelijk is met een QR-code. U kunt er zeker van zijn dat de privacy van uw gasten beschermd is. Nonius Cast, geïntegreerd met uw PMS, wist automatisch de Netflix-inloggegevens van de gast bij het uitchecken, zodat hun persoonlijke gegevens veilig blijven tijdens hun verblijf. Alle persoonlijke gegevens die zijn gekoppeld aan een streamingdienst worden gewist bij het uitchecken en Nonius verzekert compatibiliteit met meer dan zestig PMS'en voor dit doel.

Verbeterde beveiliging en bewaking

Onze Nonius Cast-oplossing zorgt voor een veilig geïnstalleerde dongle, compleet met bewaking en waarschuwingen voor sabotage. Deze robuuste beveiliging beschermt tegen onbevoegde toegang en diefstal en garandeert de integriteit van uw entertainmentsysteem.

Ongeëvenaarde compatibiliteit en 4K-resolutie

Nu kunt u de schittering van 4K casting ervaren op uw UHD TV's. Onze oplossing ondersteunt de 4K-resolutie volledig en levert verbluffende beelden en een meeslepende kijkervaring. Bovendien is Nonius Cast ontworpen om naadloos te integreren met elke tv met een extra HDMI-poort, waardoor het compatibel is met een breed scala aan modellen.

Bescherm uw bestaande investeringen

Nonius Cast Solution werkt met zowel coax- als Cat 5/6 Ethernet-infrastructuren, waardoor uw huidige infrastructuurinvestering wordt benut en beschermd. Er zijn geen dure upgrades of speciale vereisten nodig, waardoor u tijd en geld bespaart.

Upgrade uw TV entertainment ervaring vandaag nog met Nonius Cast Solution, en geef uw gasten een naadloze en intuïtieve casting ervaring terwijl hun privacy en veiligheid gewaarborgd blijft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze spannende update en hoe Nonius Cast Solution uw entertainment aanbod kan verbeteren.

“Nonius’ ondersteuning van de 4e generatie van Google Chromecast is een reden voor een feestje! Deze evolutie toont Nonius' toewijding om in de voorhoede van technologische ontwikkelingen te blijven. De horeca komt tegemoet aan de vraag uit de markt en erkent het belang van casting-mogelijkheden in de huidige streaming-gerichte wereld. Ik ben erg enthousiast over deze evolutie van ons product en kijk ernaar uit om de eerste installaties te zien in de komende maanden.”

Pedro Agostinho da Silva - TV/CAST Product Unit Directeur bij Nonius

Overig nieuws