Ocean House klaar voor een zomer langs het strand

Auteur: Redactie
Opening 18 juli 2023
Ocean House klaar voor een zomer langs het strand

Ocean House Scheveningen opende deze lente officieel de deuren na een succesvolle soft-opening. De appartementen, studio’s en superior suite bieden een uitvalsbasis voor een weekend Scheveningen. Ook in de herfst en zelfs de winter.

Picknick op het strand

Ocean House Scheveningen telt dertig appartementen en studio’s voor twee tot vijf personen, inclusief volledig uitgeruste keuken. De superior suite heeft geen keuken, maar wel een gevulde minibar. Ze zijn allemaal ruim opgezet, met verrassende hoekjes, vides en trappen.

Hoewel er in de Keizerstraat en aan de boulevard verschillende leuke restaurantjes te vinden zijn, zijn de keukens van Ocean House Scheveningen ook meer dan geschikt om lekker te koken; van ontbijt tot diner en late night snack. Voor wie wil genieten van de buitenlucht biedt Ocean House luxe picknickmanden aan voor bijvoorbeeld een zilte lunch of bubbels bij zonsondergang.

Heden en verleden

Ocean House Scheveningen zit in een historisch neorenaissance gebouw uit 1899. Het pand werd toentertijd gebouwd als ‘kosteloze’ school voor het lager onderwijs, ook wel armenschool genoemd omdat ouders geen schoolgeld hoefden te betalen. De accommodaties van Ocean House Scheveningen zijn verdeeld over drie etages en ingericht door Studio Hank. Historische details, zoals de houten plafondbalken, hoge ramen en muurtegeltjes in de gangen zijn intact gehouden zodat het verleden en het heden beide een plek hebben.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws