Ondernemers benedendek Pier van start

12 augustus 2015 |
Ondernemers benedendek Pier van start

De Pier in Scheveningen heeft vanmiddag zijn deuren van het benedendek weer geopend. In navolging van het bovendek en de toren is nu ook het 300 meter lange benedendek gedeeltelijk weer toegankelijk voor het publiek. In dit overdekte gedeelte van De Pier zijn vernieuwende horeca- en retailconcepten te vinden en is er ruimte voor uiteenlopende events. Met het ingaan van deze nieuwe fase is het maximale aantal bezoekers dat tegelijkertijd op De Pier mag, verhoogd van 800 naar 2.470. Vijf van de negen kiosken op het benedendek konden tevens vanmiddag hun deuren openen. De rest volgt snel zodra deze volledig zijn ingericht. Ook aan de opening van het Zuidereiland wordt nog hard gewerkt.

Food-experience
Jasper Stam, namens De Pier BV: "Er is samen met de ondernemers heel hard gewerkt om ook de deuren van het benedendek te kunnen openen. Het is mooi dat ook zij nu letterlijk en figuurlijk kunnen gaan ‘proef’-draaien voor het publiek. De komende tijd gebruiken we om toe te werken naar de volgende fases: allereerst de opening van het Zuidereiland en vervolgens invulling geven aan nieuwe plannen. We hebben namelijk nog veel meer in petto. De Pier is weer open en dit is nog maar het begin..!" "Wij willen bezoekers op de vernieuwde Pier een geweldige food-experience bieden als aanvulling op de bekende horeca die er nu is op het strand en de boulevard." zegt Marcus Polman, mede-eigenaar van The Rough Kitchen, een van de horeca-partners die een plek op de Pier hebben gekregen. "Lekkere non-nonsens streetfood dat met aandacht en liefde is bereid. Van de perfecte steak sandwich van 100% Aberdeen Angus tot een slow&low gegaarde pulled pork. Zowel op bovendek als benedendek zijn er foodoutlets en bars en royale terrassen, binnen en buiten. Flaneren in en over de Pier was nog nooit zo leuk en vooral lekker!"


Alle ondernemers en het team van De Pier. Fotografie: De Groeten uit Scheveningen

Gefaseerde heropening
De vernieuwde Pier kent een gefaseerde heropening. Op het beneden- en bovendek biedt De Pier nu een eigentijds aanbod op het gebied van streetfood, restaurants, bars en winkels. Met royale terrassen, binnen en buiten. De nieuwe Pier biedt daarnaast een regelmatig wisselend programma met festivals, cultuur en muziek. Voor jong én oud. De komende tijd wordt er hard gewerkt aan de heropening van het Zuidereiland en de verdere invulling van De Pier op basis van vijf pijlers: eten & drinken, winkelen, sport & avontuur, cultuur & muziek en inspiratie & educatie. Zo behoren o.a. een reuzenrad, tocklebaan en Go Ape Adventure tot de realisatieplannen. De Pier is dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur en de toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op "www.pierscheveningen.com.":http://www.pierscheveningen.com/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Lancering ‘Hotel Website of the Year’ verkiezing

De eerste verkiezing van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke hotelwebsite van Nederland is een feit. Deze wedstrijd wordt door Hoteliers.com georganiseerd om hoteliers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd en om het Nederlandse publiek te enthousiasmeren vooral direct bij het ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Ondernemen
10 tips voor de mooiste hotelfoto's

Met mooie fotografie op uw website onderscheidt u zich en maakt u een goede eerste indruk. Het biedt een unieke kans om een ervoor te zorgen dat potentiële gasten uw hotel boeken. Als professioneel fotograaf met veel ervaring in de hotellerie deelt Wendy Bos haar kennis met de hotellerie:10 tip ...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een feit

Fletcher Hotels opent op 11 december a.s. de deuren van het splinternieuwe hotel in de populaire badplaats Scheveningen. De opening is eerder dan verwacht, na maanden van verbouwing en voorbereiding in het voormalige kantoorpand North Sea Building. Met de opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaura ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Interview Longread
Hotel & Restaurant Wesseling: Verdienmodel COVID-19

Het coronavirus heeft Nederland nog steeds in de houdgreep. Heel Gall-- pardon, heel Nederland? Nee, een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overwel-- aan Covid-19. (Met dank aan Goscinny & Uderzo.) ‘Veertig procent meer omzet dan vorig jaar.’ Hoorden we dat goed ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: