Opnieuw prijs voor Holiday Inn IJmuiden

8 april 2009
Opnieuw prijs voor Holiday Inn IJmuiden

Het Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach heeft wederom een IHG onderscheiding gewonnen. InterContinental Hotels Group (IHG) waarvan Holiday Inn deel uit maakt onderscheidt elk jaar diverse hotels voor hun buitengewone inzet. Nu is het Holiday Inn IJmuiden wederom in de prijzen gevallen. Voor 2008 hebben zij de “Developing People” Award gewonnen. Deze onderscheiding staat voor de bijdrage van het hotel aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach heeft bewust gekozen voor een gestructureerd personeelsbeleid waarin de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker, diens tevredenheid en ook de betrokkenheid bij het hotel, centraal staan. Door als enige hotel in Nederland een Investors in People (IIP) certificering te voeren, wordt deze belofte kracht bijgezet.

“De manier waarop wij werken komt voort uit een overtuiging van de mogelijkheden en kwaliteiten van onze medewerkers. Het ontvangen van deze onderscheiding is daarmee een kroon op het werk van het management van ons hotel. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze aanpak ook in het economisch moeilijke jaar dat voor ons ligt, zijn vruchten zal afwerpen” aldus Maud Goppel, General Manager.

Uit 675 hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika zijn 112 winnaars in 22 categorieën gekozen. Kirk Kinsell, IHG’s President EMEA zegt, “Met gastentevredenheid en loyaliteit als hoofddoel van IHG, zijn de EMEA Awards een goede gelegenheid om de betrokkenheid van de teams en de medewerkers die net dat extra stapje doen voor onze gasten, te erkennen en zo ‘Great Hotels Guests Love’ te creëren."

Vorig jaar kreeg het hotel in IJmuiden al de “Community Involvement Award” voor 2007 uitgereikt voor haar bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de lokale gemeenschap.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/opnieuw-prijs-vanuit-hoofdkantoor/

Overig nieuws