Oproep! Hotelinterieur van toen en nu

13 oktober 2012
Oproep! Hotelinterieur van toen en nu

Hoe zag het interieur van uw hotel er heel, heel vroeger uit? Naar deze beeldimpressies is de redactie op zoek! En we willen graag weten hoe het interieur van uw hotel er nu uit ziet.

Voor de uitgave Hotel & Design is de redactie op zoek naar beeldimpressies over het interieur van Nederlandse hotels. Een weergave van het interieur van vroeger en nu. Bekijk de verschillen!

*Beeldimpressie van toen en nu*
Het interieur van de Nederlandse hotels heeft gedurende de jaren heen heel wat verandering met zich meegebracht. De redactie is op zoek naar deze bijzondere veranderingen en verhalen. Heeft u beeldimpressies van het interieur van uw hotel van toen en nu, deel ze met de redactie. Wie weet staat u in de komende uitgave van de special Hotel&Design. Of u een groot hotel heeft, klein, wel met restaurant, familiehotel; iedere inzending van hotelinterieur is welkom.

*Wat moet u doen*
U kunt uw beeldmateriaal sturen naar "redactie@uitgeverijps.nl.":mailto:redactie@uitgeverijps.nl Vermeld in het bericht een korte beschrijving van de stijl van interieur in de vroegere periode en de stijl van nu. Achtergrondinformatie over uw hotel is altijd welkom. Het beeldmateriaal mag per foto maximaal 5 MB zijn.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws