Opvolger gezocht: Robèr Willemsen stopt bij KHN

Auteur: Redactie
KHN Personalia 22 juni 2022
Opvolger gezocht: Robèr Willemsen stopt bij KHN

Robèr Willemsen, de huidige landelijk voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), treedt af vanwege het verstrijken van de termijn in 2023. Daarom is de organisatie op zoek naar een nieuwe voorzitter. Een toegewijde én sympathieke ondernemer die zich wil inzetten voor het collectief. Iemand met verbindende eigenschappen én een scherpe blik op de horeca van overmorgen.

KHN

De vereniging KHN wordt landelijk geleid door een bestuur dat inclusief de huidige voorzitter bestaat uit vier KHN-leden, allen ondernemers, die zijn benoemd door de Ledenraad. Het landelijk bestuur ziet toe op de uitvoering van onze ambities en zorgt samen met de KHN-directeur en de ongeveer honderd medewerkers van het bedrijf KHN dat KHN ook de komende jaren een toonaangevende brancheorganisatie is én blijft.

Vacature

KHN zoekt een nieuwe landelijk voorzitter (v/m) die per 1 januari 2023 het stokje overneemt van de huidige voorzitter Robèr Willemsen. Met ervaren bestuursleden kan hij/zij invulling geven aan de bestaande doelstellingen en is er ruimte om de vereniging met eigen visie en ambitie verder te ontwikkelen.

Over de functie

Als voorzitter ben je het gezicht van KHN binnen en buiten de vereniging. Je bent enthousiast, communicatief sterk, betrokken, krachtig, verantwoordelijk, open en benaderbaar. Je vervult een spilfunctie en verbindt, organiseert en verenigt vanuit je betrokkenheid en passie voor de horeca. Je stuurt het bestuur aan en voert gezamenlijk het meerjarenplan uit. Daarbij heb je te maken met een breed en zeer complex stakeholderveld van onder meer de KHN-leden en lokale en landelijke KHN-bestuursleden, politiek, media en belangenorganisaties. Je bent bij voorkeur zelf (horeca)ondernemer of eindverantwoordelijk voor een horecabedrijf.

Landelijk bestuurslid Saskia Geraeds: “Binnen ons bestuur heerst een ontspannen sfeer. Discussies gaan we niet uit de weg, maar we hebben altijd respect voor elkaars mening.”

Overig nieuws