Park Hotel Amsterdam zamelt voedsel in

22 december 2014 |
Park Hotel Amsterdam zamelt voedsel in<

Park Hotel Amsterdam heeft, met het oog op Kerst, de handen ineengeslagen met de Voedselbank Amsterdam. Het personeel van Park Hotel
zamelt gezonde levensmiddelen in voor de Voedselbank, zodat zij tijdens kerst zoveel mogelijk pakketten voedsel kunnen distribueren. Aan het eind van deze inzamelingsactie zal het management van Park Hotel alle donaties van het personeel verdubbelen.

Gezonder
De Voedselbanken in Nederland spannen zich al een geruime tijd in om meer gezondere
producten in de voedselpakketten te krijgen, Park Hotel stimuleert het personeel tijdens
deze actie dan ook om zoveel mogelijk gezonde levensmiddelen te verzamelen als
onderdeel van een uitgebalanceerd voedingspatroon, iets waar ook Park Hotel continu
mee bezig is.

Suzanne de Zwaan
“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijke pijler binnen onze
organisatie” aldus Suzanne de Zwaan, Hotel Manager van Park Hotel. “Doormiddel van
een actie als deze met de Voedselbank willen we draagvlak creëren binnen de organisatie.
Park Hotel ondersteund op actieve wijze lokale initiatieven waarin het belangrijk is ons
eigen personeel in deze processen te betrekken, op deze manier merken we dat het
echt leeft, net als bij dit initiatief voor de Voedselbank”, zegt De Zwaan.

Over Park Hotel Amsterdam
Park Hotel is gevestigd in het centrum van Amsterdam, in het midden van het Fashion &
Museum district, met als buren het Rijks Museum en Stedelijk Museum. Park Hotel is de
ultieme keuze voor de doorgewinterde zakenreiziger en de individuele gast die op zoek
is naar het bruisende stadsleven, kunst en cultuur.
Park Hotel biedt met zijn intieme sfeer en subtiele elegantie een ongekende service
met een home-away-from-home gevoel.

Dit ook wel grootste boetiek hotel van de stad genoemd, telt 189 kamers, waaronder
prachtige suites, 9 flexibele ruimtes voor meetings, events en een private dining, The
Living Room, The Jewelry Bar, The Gallery Zone, The Guest Library, Park 24H Workout,
privé parkeergarage en MOMO Restaurant, Bar & Lounge.
Het award winnende MOMO Restaurant, Bar & Lounge, onderdeel van Park Hotel, is de
plek waar men kunt genieten van de beste Pan-Aziatische keuken, cosmos en de ultieme
chill out.

De combinatie van de beste centrumlocatie van Amsterdam, gelegen tussen het
Leidseplein, het Museum Plein, de exclusieve P.C. Hooftstraat en het Vondelpark, maakt
samen met het weldoordachte design, de gedistingeerde luxe en geavanceerde
faciliteiten, Park Hotel Amsterdam tot het beste adres voor ingewijde reizigers en
zakenmensen.

Over Voedselbank Nederland
Voedselbank Nederland is in 2001 opgericht door Sjaak en Clara Sies, die zich hebben
laten inspireren door te gaan kijken bij een van de acht voedselbanken in België.
Voedselbanken Nederland is de landelijke koepelorganisatie waarbij acht regionale
Voedselbanken zijn aangesloten. Momenteel worden in heel Nederland al meer dan
20.000 gezinnen, dat betekent ruim 50.000 mensen, voorzien van een wekelijks gratis
voedselpakket, verdeeld over de verschillende voedselbanken in Nederland. Per jaar
worden ongeveer 1 miljoen pakketten uitgedeeld.

Over Voedselbank Amsterdam
De Voedselbank Amsterdam (VBA) is in 2005 opgericht en heeft als doel direct voedsel
hulp te bieden aan mensen in armoede. Er is een aanzienlijke groep mensen die om
diverse redenen niet of onvoldoende bereikt worden door de reguliere hulp en aanklopt
bij één van de uitgiftepunten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Branded Content
Vind de route naar jouw gasten

Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leven. Wij zien ook weer een stijgende lijn in reserveringen, met name voor hotels buiten de grote steden. Voor alle hotels geldt dat slimme marketing een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: