Portugese vijfsterrenketen breidt uit

26 november 2015
Portugese vijfsterrenketen breidt uit

Na de eerste uitbreiding van luxury resort Martinhal in Sagres naar golf-walhalla Quinta do Lago, heeft de luxe hotelketen voor families
de smaak te pakken: in het voorjaar van 2016 opent Martinhal nog twee hotels. Martinhal breidt uit naar Lissabon en de nabijgelegen kustplaats Cascais.

~Foto: Martinhal Cascais~

*Pijlers*
In de Portugese hoofdstad openen eigenaren Chitra en Roman Stern 's werelds eerste city-center familiehotel. Net als bij het reeds bestaande Martinhal Sagres en Martinhal Quinta, zullen in de twee nieuwe hotels naar eigen zeggen de pijlers luxe, familie, design en gastvrijheid centraal staan.

*Lissabon*
Martinhal Lisbon Chiado Family Suites zal bestaan uit 37 appartementen. Op de begane grond wordt een receptie met modern en lokaal design gebouwd. Ook komt hier een Kids Club met allerlei kinderfaciliteiten.

*Cascais*
Martinhal Cascais zal bestaan uit 84 kamers, een buitenzwembad met lig- en speelweide, een binnenzwembad, een spa met massage- en beautyfaciliteiten, een clubhuis voor kinderen met spelletjes en andere activiteiten, en een restaurant.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws