Eerste Groupon all-in deal gestart

30 november 2012
Eerste Groupon all-in deal gestart

All-in arrangementen winnen aan terrein. Sterrestaurant en suitehotel Posthoorn in Monnickendam start bij "Groupon":http://www.groupon.nl/lp/PZ4/index.php?CID=NL_PRS_1_12_2_1&utm_source=prs_1&utm_medium=prs_12&utm_campaign=prs_2&utm_content=prs_1&nlp als eerste met zo'n aanbieding waarbij voor de gast alles is inbegrepen.

*Kamer bijboeken*
Eigenaar Marc Boeljon (foto) biedt als eerste een all-in BlackLabel deal aan: een zesgangendiner, inclusief (non) alcoholisch wijnarrangement, aperitief, koffie/thee en tafelwater voor 199 euro voor twee personen. Als extra kan men een overnachting met ontbijt bijboeken.

*Vijftiende sterrenzaak*
Veertien sterrenzaken gingen het restaurant al voor als BlackLabel. “We zijn erg blij dat we Posthoorn als vijftiende aan dit mooie rijtje mogen toevoegen,” aldus Lilian Doets, marketing manager bij Groupon.

*Wijn-spijs*
Het restaurant is sinds 2008 in het bezit van een Michelinster. De gerechten van chef-kok Jeroen Bavelaar en team combineren mooi met de wijnen die worden samengesteld door sommelier Edwin van Egmond.

Hotelvakblad Hospitality Management sprak eerder dit jaar uitgebreid met Marc Boeljon. Lees het artikel uit de aprileditie van "Hospitality Management":http://www.hospitality-management.nl/blad/61/.

~Frank Lindner~

Overig nieuws