Preston Palace in de prijzen

7 december 2015
Preston Palace in de prijzen

Met een rapportcijfer van 9,16 en 1115 stemmen is Preston Palace met haar zwemparadijs een-na-beste van alle Nederlandse vakantieparken
en hotels geworden. Vandaag werd de prijs uitgereikt aan Preston Palace voor het behalen van de tweede plaats bij de 'Zwembad van het jaar' verkiezing.

*Rapportcijfer: 9,16*
Tijdens de stemperiode konden liefhebbers van het Twentse zwemparadijs niet alleen hun stem, maar ook een beoordeling achterlaten. Voor het eerst weegt de beoordeling zwaarder dan het aantal stemmen. Het rapportcijfer van 9,16 geeft aan dat de bezoekers meer dan tevreden zijn over de faciliteiten, service en gastvrijheid van het zwemparadijs van Preston Palace.



*Bekroning*
Medewerkers en directie van Preston Palace zijn diep onder de indruk van de niet-aflatende stemmen en steun van haar bezoekers. "Dagelijks zetten wij alles op alles om onze gasten een fantastisch verblijf te bezorgen. Met enthousiast en goed geschoold personeel en tal van vernieuwingen, zoals bijvoorbeeld de vernieuwde Wellness, zijn wij voortdurend in ontwikkeling. Dat het dan in de praktijk ook daadwerkelijk door onze gasten wordt gewaardeerd, zien wij deze als ultieme bekroning op ons werk", aldus Slag, directeur Preston Palace.

*Blijven ontwikkelen*
Het all-in hotel blijft voortdurend vernieuwen om naar eigen zeggen telkens de verwachting van haar gasten te overtreffen. Zo is onlangs de Wellness uitgebreid met nieuwe (duo) behandelruimtes en nieuwe behandelingen. Project The Loc 6313, de grootste locomotief van Europa, is bijna afgerond en in 2016 wordt het vernieuwen van de hotelkamers hervat. "Wij blijven inspelen op de wensen van onze gasten en merken dat dit z'n vruchten afwerpt. Zo wordt 2015 een recordjaar en deze trend hopen wij voort te zetten in 2016. Wij zijn dankbaar voor deze beloning en blijven alles in werking zetten om onze belofte waar te blijven maken", aldus Slag.

~Christel Tuin~

Overig nieuws