PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in

6 oktober 2012 |
PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in<

Het programma van het Prikkel je Zintuigen-evenement van 29 t/m 31 oktober is bekend. Schrijf u in en bezoek de beurs gratis.
Er is een ochtend- en middagprogramma; dit biedt voor u als horecaondernemer flexibiliteit.

Openingstijden
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om voor u als horecaondernemer uw zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze.

Innoverende inspiratie
Zo wordt u al meteen verrast bij binnenkomst door een bijzondere ontvangst. U kunt inspiratie opdoen bij de organiserende bedrijven, Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place. Deze kennis kunt u vertalen naar innoverende oplossingen in uw horecaonderneming.

Culinaire hoogstandjes
Daarnaast komt er een culinaire modeshow en speelt Maarten Wessels een interessante rol en neemt hij mensen mee in een overweldigende wereld met de focus op 'beleving in de toekomst'. Kortom voor de ondernemer en chef-koks in de branches restaurant, catering, eetcafé en hotel een must om te komen.

Inschrijven en gratis entree
Op 29, 30 en 31 oktober opent de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze haar deuren voor chef-koks en horecaondernemers uit de hotel-, restaurant-, (eet)café- en cateringbranche. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van dit nieuwste culinaire evenement. Via de "inschrijvingstool":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php kunt u zich inschrijven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: