Programma Euregionaal Hotel Symposium

23 september 2015
Programma Euregionaal Hotel Symposium

Op maandag 5 oktober 2015 vindt de eerste editie plaats van het Euregionaal Hotel Symposium, gedurende de Horecavakbeurs BBB in het
MECC te Maastricht. Het symposium is een gezamenlijk project van Ecolab, Auping, Mise en Place en Blycolin, en is gericht op hoteliers uit de Euregio; Oost-Brabant, Limburg, Belgisch Limburg en Noordrein Westfalen.

*Netwerkplein*
Het Euregionaal Hotel Symposium vindt deels plaats op Place des Amis, het netwerkplein pur sang. Hier wordt op informele wijze een platform geboden voor gedachtewisseling en onderling zakendoen. Voor meer informatie, ga naar: "http://lesamisgastreunomiques.eu/pda.":http://www.lesamisgastreunomiques.eu/pda

*Dynamische wereld van hospitality*
Het doel van het Euregionaal Hotel Symposium is om op informele wijze een netwerk te bieden om zodoende nieuwe relaties op te doen en de banden aan te halen. Centraal staat het thema: ‘D.A.R.E. – Dream, Act, Realize, Evaluate’ Krijgen wij in de dynamische wereld van hospitality nog wel de tijd om onze dromen te verwezenlijken? Digitale trends komen en gaan, er is sprake van mondiale veranderingen op het gebied van regelgeving, lands- & branchegrenzen vervagen en de behoeftes van onze gasten wijzigen continu.

Maar hoe zit het met onze doelstellingen, zowel zakelijk als persoonlijk? Zijn deze ondergeschikt aan het grotere geheel? Of is dit juist hetgeen waarin we on kunnen onderscheiden van de rest?

*Durf jij het aan?*
Tijdens het Euregionaal Hotel symposium zullen de sprekers op eigen wijze invulling geven aan het thema. De Keynote sprekers van het Euregionaal Hotel Symposium zijn:

*Alberto Sanna*
(Scientific Institute San Raffaele, Milaan)
“Wellbeing tourism: from five stars to five apples”

*Herman Konings*
(Pocket Marketing/nXt)
“Kathedrale Uitdagingen”.

*Pecha Kucha sessies*
Verder zullen er Pecha Kucha sessies worden gegeven. In het Pecha Kucha format doet een spreker zijn verhaal in 20 sheets, die precies 20 seconden te zien zijn. Pecha Kucha zorgt voor snelheid, creativiteit, dynamiek, inspiratie en uiteraard plezier. De sprekers zijn:

*Bas Tolmeijer*
(Apollo Hotels & Resorts)
“DARE; Doen, Doen, Doen!”

*Camille Oostwegel Jr.*
(Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants)
“De eerste 90 dagen”

*Richard Heack*
(Q-Staff)
“Dare to feetback”

*Columbus Trophy - Finalisten*
De top 3 finalisten van de Columbus Trophy, de aanmoedigingsprijs voor startende en eigenzinnige ondernemers die werkzaam zijn als toeleverancier aan de hospitality, delen hun ideeën en concepten.

*Optioneel voorprogramma*
11:00 Aanvang beurzen
11:30 Officiële Opening BBB & Folie Culinaire op Place des Amis
12:00 Uitreiking Columbus Trophy op Place des Amis
Officieel programma
12:30 Lunchontvangst op Place des Amis Netwerkplein pur sang op de BBB
13:00 Mogelijkheid tot beursbezoek Op eigen gelegenheid
15:00 Start Euregionaal Hotel Symposium
17:30 Netwerkborrel op Place des Amis
20:30 All Inclusive VIP Party “ClubBBB” Met muziek van Big Band Swing Design @Rebelle (Augustijnenkerk “d’n Awwe Stiene”)

*Aanmelden*
Bezoek "ehs.servicecenter4h.com":https://55d5e2418e336.momice.events/ voor meer informatie over het Euregionaal Hotel Symposium en voor registratie. De registratie sluit op woensdag 30 september.

Overig nieuws