Provençaalse vistaart

1 januari 2016 | Jorien Slager

Ingrediënten

500 g kabeljauw – in blokjes
2 blikjes ansjovisfilet – uitgelekt
5 eetlepels olijfolie
500 g uien – in dunne ringen
1/2 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
1 pak mix voor pizzadeeg
600 g tomaten – in dikke plakken
50 g zwarte olijven zonder pit – gehalveerd

Bereiding

Verhit 3 eetlepels olijfolie in een braadpan en schep de uien, Provençaalse kruiden met wat zout en peper erdoor. Smoor de uien afgedekt in 15-20 minuten zachtjes gaar. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bereid het pizzadeeg met 2 eetlepels olijfolie volgens de aanwijzingen op het pak. Druk het deeg uit in een rechthoekige taartvorm van 30 x 40 cm. Schep de blokjes kabeljauw door de gesmoorde uien en verdeel dit over het deeg. Leg de plakken tomaat erop en maal er peper overheen. Leg de ansjovisfilets in een ruitpatroon op de tomaat en leg de olijven in de ruitjes. Bak de vistaart in 25-30 minuten goudbruin.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Opening
Charme Hotels breidt uit met Hotel Karsten in Norg

Grand Café Hotel Karsten in Norg ligt in de kop van Drenthe, te midden van prachtige fiets- en wandelroutes. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de Kerkbrink en de 13e-eeuwse Romaanse kerk. In het hotel vindt u een ruime, gezellige lounge met een imposante openhaard en een sf...

Wet- en regelgeving Ondernemen
Nieuwe wetgeving voor franchise hotels en horeca op komst

De vele overnames en fusies in de hotelsector hebben de afgelopen jaren aangetoond dat het landschap binnen de hotelsector snel verandert. In Europa en Nederland worden franchiseformules in de hotelsector steeds populairder. Bekende hotelketens, zoals Holiday Inn, Best Western en Accor Hotels, hebbe...

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Events Hoteltech
LiveBlog HotelTech 2019 [gesloten]

16.00 Live-interview Rogier Braakman We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van het sprekersprogramma. Op de agenda staat het live-interview met Rogier Braakman, de man die medeoprichter was van IHMG, maar uit zijn zetel werd geduwd door Alex Mulder van Amerborgh.  Op het hoogtepunt had I...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: