Qbic Hotel in Londense East End

16 september 2013
Qbic Hotel in Londense East End

De Maastrichtse ondernemer Rino Soeters breidt het Qbic-concept uit naar Londen. Het hotel is gevestigd in Brick Lane in het oostelijk deel van de Britse hoofdstad. Qbic London City maakt net als
Qbic Hotel Amsterdam, Townhouse Designhotel Maastricht, Hip Hotel St. Martenslane en Grand Café Maastricht Soiron op het Vrijthof deel uit van La Bergère Group. Zij focussen zich op het exploiteren en creëren van innovatieve hospitalityconcepten.

*Daklozenmaaltijd*
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal in de Londense vestiging. In de kelder worden via een lokaal liefdadigheidsproject nieuwe fietsen van oude onderdelen gemaakt. Het eten komt van een onderneming die ook maaltijden verstrekt aan dak- en thuislozen of mensen met honger in de wijk East End.

*Uitbreiding*
Vorig jaar breidde Soeters het Qbic-concept al verder uit in Amsterdam. In de C-toren van het World Trade Center van de hoofdstad opende hij zevenentwintig nieuwe hotelkamers, waarmee het lowbudget designhotel tweeëntachtig kamers bevat. Qbic Maastricht is daarmee het grootste hotel binnen de Maastrichtse La Bergère Group.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws