QL jaardag 2021: een smaakvol weerzien

Auteur: Redactie
Events Hotelketens 4 november 2021
QL jaardag 2021: een smaakvol weerzien

QL Hotels Restaurants verbindt QL hoteliers met een smaakvolle editie van ‘QL Taste on Tour’ bij de Koepelgevangenis in Arnhem. De 100 aanwezige Nederlandse hoteliers, advies-leden en partners ontmoeten elkaar eindelijk weer live na bijna 2 jaar en genoten van een prettige, speelse en eigentijdse ambiance.

Dit was de eerste editie van de QL jaardag onder het nieuwe bewind met Mathilde van der Weerd, Managing Director en Sander Allegro, Chairman van QL Hotels & Restaurants. Mathilde van der Weerd, benadrukt het belang van het verbinden van de QL hoteliers: “Wat hebben we hier allemaal enorm naar uitgekeken.

Tijdens de QL jaardag merk je overduidelijk de goede banden tussen hoteliers en de waarde om elkaar weer écht te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. In het programma was dan ook veel aandacht besteed aan een sterke actuele inhoud en het ontspannen netwerken met vertrouwde gezichten maar ook nieuwe QL leden die aanwezig waren zoals The Collector in Den Haag, Hotel de Wereld in Wageningen, Hotel Parkzicht in Eindhoven, Le Marin Hotels in Rotterdam en Landgoed Lauswolt in Friesland.”

Speeddate

Het ochtend gedeelte bestond uit een aantal actieve en interessante sessies. Mathilde van der Weerd en Sander Allegro deelden een glimp van de toekomst van QL die stoelt op vier pijlers: Media, Sales & Marketing, Community en Benefits. Op speelse wijze werd er ge speeddate in de cellen van de Koepelgevangenis. Niek van den Adel nam de aanwezigen mee in zijn indrukwekkende levensverhaal en zijn lessen over vitaal leiderschap.

Tijdens twee paneldiscussies werd er gesproken overde actuele thema’s ‘Technologie in de hotellerie’ en ‘War for hospitality talent’. Het feestelijke en gastronomische avondprogramma werd indrukwekkend geopend door violisten Duo Acanthus, Anna Wiersum en Hans Rijkmans. Top chefs Antonie van Vliet - MANNA Blue Nijmegen, Bjorn Massop - Hotel Villa Ruimzicht (Groene Michelin Ster) en Robert Hartelman - Boutique Hotel De Sterrenberg, serveerden negen verfijnde gerechten met aandacht voor ieders smaakprofiel en geïnspireerd op de drie kernwaarden van QL als organisatie: Handpicked Quality, Double meaning of Taste en Tailored Seduction.

Over QL Hotels & Restaurants

QL Hotels is een collectie van onafhankelijke en authentieke kwaliteitshotels in Europa. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. QL Hotels is altijd op zoek naar nieuwe hoteljuweeltjes. Elk van deze handpicked hide-aways zijn een genot voor alle zintuigen. Zowel op culinair vlak, als op het gebied van interieur, omgeving en heerlijk slaapcomfort.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws