Rabobank is hoofdsponsor HotelSummit 2023

Auteur: redactie
HotelSummit Events 31 augustus 2023
Rabobank is hoofdsponsor HotelSummit 2023 V.l.n.r.: Jos Klerx, Paul Sprakel, Carolien Van Leeuwen, Antoinette Barnard

Rabobank heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan HotelSummit, hét jaarcongres voor hotelondernemers en het hoge hotelmanagement. HotelSummit vindt plaats op 30 oktober 2023 in de mooie en sfeervolle Binnentuin van Postillion Hotel Bunnik.

De rode draad van het congres is ‘de toekomst van de hotellerie’, met speciale aandacht voor de grote vraagstukken. De focus ligt op de wensen van de nieuwe/huidige generatie werknemers en de invloed die deze wensen hebben op het personeelstekort. Daarnaast wordt de opkomst van A.I. onder de loep genomen: is het een kans, probleem, bedreiging of biedt het louter oplossingen? En wordt de invloed van deze zaken op het businessmodel besproken. Het volledige programma en de sprekers zijn hier te bekijken.

Early-bird korting

HotelSummit is dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse hoteliers en in alle opzichten kwalitatief hoogstaand. Om dit niveau vast te houden en verder uit te bouwen kunnen er vanaf nu tickets worden gekocht.
Zo kan de organisatie de kwaliteit van het HotelSummit garanderen en hoogwaardige sprekers en dagvoorzitters aantrekken. Uiteindelijk gaat het om kennisdelen. Het reguliere tarief is 75 euro. Tot 15 september is het ‘early-bird’ tarief 50 euro.
Een goede reden dus om u snel in te schrijven! U kunt uw ticket hier bestellen.

Bent u hotelier, hoteleigenaar, general manager, hotelmanager, CEO of CFO, kortom eindverantwoordelijk binnen het hotel? Dan kunt u zich hier inschrijven voor HotelSummit 2023.

Van links naar rechts: Jos Klerx (Sectormanager Horeca en Recreatie Rabobank), Paul Sprakel (uitgever Hospitality Management), Carolien Van Leeuwen (Eventmanager B2B Services Rabobank), Antoinette Barnard (Payments & Partnerships Rabobank)

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws