Restaurant The Park opent binnentuin

24 april 2015 |
Restaurant The Park opent binnentuin<

De gerechten van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo kunnen deze lente ook in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van
het Bilderberg Parkhotel opent namelijk de openslaande deuren naar de binnentuin, met daarin een speciale buitenkeuken. Op de nieuwe veranda worden niet alleen de gerechten van het vaste menu van The Park geserveerd, speciaal voor de buitenkeuken met Big Green Egg bedenken Richard de Vries en supervising chef Erik van Loo namelijk ook tal van zomerse lekkernijen. Bij minder mooi weer kan de veranda volledig overkapt worden.

Foto: In de binnentuin kunnen gasten onder meer genieten van Hollandse garnalen

Verbouwing Rotterdams Parkhotel
Het terras en de nieuwe veranda zijn het vervolg op de grootscheepse verbouwing van het Rotterdamse Parkhotel. Chefkok Richard de Vries en tweesterrenchef Erik van Loo lieten zich voor het menu van het terras inspireren door het aanbod van de lente en de zomer. Denk aan Oosterschelde kreeft met grapefruit en pompelmoes, asperges, aardbeien, oesters, vis en MRIJ rund gegrild op de Big Green Egg.


De binnentuin bij het Parkhotel

Speciale bieren
Op het terras van The Park wordt deze zomer een selectie van Rotterdamse bieren geschonken. Deze bijzondere bieren worden aangeprezen op de kaart in combinatie met bepaalde gerechten, een bier-spijs combinatie dus. Er staat onder andere bier op de kaart van Kaapse Brouwers. Dit is de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam. De stad kent inmiddels vier stadsbrouwerijen.

Over The Park – Inspired by Erik van Loo
Restaurant The Park is het restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park opende in juni 2014 en is sinds het begin een doorslaand succes. De openslaande deuren van het restaurant leiden naar de prachtige binnentuin van het Parkhotel. Hier kunnen gasten ontsnappen aan de stadse drukte, met uitzicht over het Rotterdamse Museumpark.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: