Restaurantmanager dertig jaar in dienst bij Hajé

28 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Op woensdag 30 augustus 2017 viert horecaonderneming Hajé Shops, Hotels & Restaurants dat medewerker Klaas Smit dertig jaar in dienst is. De manager van Hajé restaurant de Aalscholver kwam een jaar na het openen van eerste Hajé-locatie als kok in dienst in 1987. Hajé viert het bijzondere jubileum met alle gasten door woensdag speciaal jubileumgebak voor €0,30 aan te bieden.

Uniek 

“Als organisatie beseffen wij ons hoe uniek het is dat Klaas al zolang voor ons werkt. In de afgelopen jaren heeft Klaas zich bewezen als loyaal, gastvriendelijk en als een harde werker met een grote dosis humor”, zegt Thierry de Jager, directeur van Hajé. “Onze medewerkers betekenen alles voor ons. Zonder onze medewerkers zijn wij nergens en we zijn dankbaar dat zij voor ons willen werken”, zegt Etienne de Jager, tevens één van de drie directieleden van Hajé. Het is de eerste keer dat de organisatie meemaakt dat één van haar teamleden dertig jaar in dienst is.

Hajé Shops, Hotels & Restaurants is een Nederlandse horecaketen met acht vestigingen in Nederland. In de diverse restaurants, brasserieën, hotels, take-away’s, shops en pop-up store biedt Hajé een rustpunt, eerlijke producten en gezonde maaltijden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Culinair Interview Longread
Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

De Cas Spijkers Academie is dé springplank voor aanstormend culinair talent. De ambitieuze studenten van de opleiding zijn verzekerd van een mooie aanbieding wanneer ze het felbegeerde papiertje op zak hebben. Niet alleen door het enorme tekort aan goede koks, maar ook omdat zij op jonge leef...

Alles over legionella en dode leidingen

Legionella… Veteranen onder de hoteliers zullen zich herinneren hoe deze ziekteverwekker naam en ‘faam’ kreeg dankzij een congres van het American Legion (Philadelphia, 1976). Dat was nog ver weg, maar in 1999 sloeg de bacterie hard toe in Nederland: 32 mensen overleden door de zi...

Ewout Hoogendoorn spreekt zich uit

Op het Van Hessen relatie event van 6 juni komen een aantal interessante sprekers. Onder wie Ronnie Hinrichs (directeur Van Hessen), Ronald Huiskamp (eigenaar van H-Hospitality en restaurant Arles) en Ewout Hoogendoorn. Ewout is managing eigenaar en managing director van Horwarth HTL Benelux en ...

Interview Utrecht Longread
Interview: BUNK Hotels geeft het Nederlandse hotellandschap extra glans

Robin Hagedoorn (links op de openingsfoto) en Joachim de Looij stralen van oor tot oor. Hun BUNK Hotel in Utrecht opent op 20 juni de deuren voor de allereerste gasten en wij mochten alvast een kijkje nemen in de Westerkerk die omgetoverd wordt tot hotel. Eenmaal binnen, blijken de bouwvakkers nog d...

Achtergronden
Op deze manier houd je je aan de privacyregels in je hotel

Ben jij bang om ongastvrij te zijn als je je aan privacyregels houdt? Denk jij dat het een enorme rompslomp is om de privacy in je hotel op orde te krijgen? Heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen? Lees dan vooral even verder, want we hebben een aantal bruikbare tips voor je. Het zorgvuldi...

Hotel
Park Plaza Victoria Amsterdam en art'otel amsterdam lanceren We are Amsterdam

Gelegen aan de Prins Hendrikkade, direct tegenover het Centraal Station, is een uniek aanbod van twee fantastische hotels: Park Plaza Victoria Amsterdam en art'otel amsterdam, die samen alle voordelen van een complete ervaring bieden. Een schat aan verbonden faciliteiten op één loc...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: