Restaurantmanager dertig jaar in dienst bij Hajé

28 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Op woensdag 30 augustus 2017 viert horecaonderneming Hajé Shops, Hotels & Restaurants dat medewerker Klaas Smit dertig jaar in dienst is. De manager van Hajé restaurant de Aalscholver kwam een jaar na het openen van eerste Hajé-locatie als kok in dienst in 1987. Hajé viert het bijzondere jubileum met alle gasten door woensdag speciaal jubileumgebak voor €0,30 aan te bieden.

Uniek 

“Als organisatie beseffen wij ons hoe uniek het is dat Klaas al zolang voor ons werkt. In de afgelopen jaren heeft Klaas zich bewezen als loyaal, gastvriendelijk en als een harde werker met een grote dosis humor”, zegt Thierry de Jager, directeur van Hajé. “Onze medewerkers betekenen alles voor ons. Zonder onze medewerkers zijn wij nergens en we zijn dankbaar dat zij voor ons willen werken”, zegt Etienne de Jager, tevens één van de drie directieleden van Hajé. Het is de eerste keer dat de organisatie meemaakt dat één van haar teamleden dertig jaar in dienst is.

Hajé Shops, Hotels & Restaurants is een Nederlandse horecaketen met acht vestigingen in Nederland. In de diverse restaurants, brasserieën, hotels, take-away’s, shops en pop-up store biedt Hajé een rustpunt, eerlijke producten en gezonde maaltijden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Utrecht kent een behoorlijke hotelontwikkeling en dat is niet verwonderlijk, gezien het aantal kamers in de Domstad. Dat aantal blijft immers behoorlijk achter bij de (verwachte) vraag. In de bruisende wijk Lombok opende onlangs het parochiehuis van het nieuwe hotel The Anthony. In het kloostergedee...

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Personalia
Niels Hoek nieuwe sales manager U Parkhotel

Niels Hoek is per 1 december 2018 begonnen als Sales Manager bij het nieuw te openen U Parkhotel in Enschede. Na bijna twee jaar keert Niels weer terug naar de hotel- en congresbranche. Met meer dan acht jaar ervaring brengt Niels veel kennis mee naar het nieuwe U Parkhotel op de campus van de Unive...

NH Hotels Interview Longread
Interview: vierde nhow geopend in Marseille

nhow, het nieuwste merk van de Spaanse hotelketen NH, begint serieuze vormen aan te nemen. Na Rotterdam, Berlijn en Milaan, opende afgelopen september nhow Marseille. Hospitality Management was erbij en aanschouwde de ambitieuze toekomstplannen van een merk dat zich liever niet laat bundelen. &ldquo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: