Samenwerking Librijes Hotel en Womitex

1 oktober 2012
Samenwerking Librijes Hotel en Womitex

Librije’s Hotel en Womitex hebben een exclusieve samenwerking afgesloten. Alle kamers van het vijfsterrenhotel worden voorzien van NewLin by Womitex.

*Grote vraag*
Deze nieuwe linnenlijn is vervaardigd van houtcellulose die de eigenschappen van vele natuurlijke en synthetische vezels combineert. Ondanks de enorme vraag naar de nieuwe generatie bedlinnen blijft Librije’s Hotel voorlopig het enige hotel in Nederland die de lijn in de bedrijfsvoering opneemt.

*Al onbewust kennis gemaakt*
“In Librije’s Hotel willen wij onze gasten een heel bijzondere ervaring meegeven”, vertelt Thérèse Boer die samen met haar man Jonnie het hotel in 2008 opende. “Zo krijgen zij bij binnenkomst een iPad waardoor zij worden voorzien van alle belangrijke hotelinformatie én draadloos internet, zijn er in alle kamers Auping-bedden aanwezig en heeft iedere gast een butler tot zijn beschikking. De uitstraling, de functionaliteit én de kwaliteit van NewLine by Womitex sluit naadloos op deze ervaringen aan. Vanaf augustus van dit jaar hebben inmiddels ruim 2.100 van onze gasten ‘onbewust’ kennisgemaakt met deze nieuwe linnenlijn en zijn de reacties stuk voor stuk lovend: onze gasten geven aan nog nooit onder zulke zacht en aangenaam linnen te hebben geslapen.”

*Zijdezacht en duurzaam*
Marc Rynja, directeur van Womitex, vult aan: “Het is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol en veel beter vochtabsorberend dan katoen. Je kunt het gerust een doorbraak in vezels noemen.”

~Frank Lindner~

Overig nieuws