Senses in The Albus open na verbouwing

2 maart 2011 |
Senses in The Albus open na verbouwing

Senses, het restaurant dat is gevestigd in Hotel The Albus in Amsterdam, heeft op 1 maart haar deuren opnieuw geopend. Een ingrijpende verbouwing waarbij de aankleding, het concept van het restaurant, de brigade en de kaart onder handen werden genomen resulteren in een nieuwe culinaire belevenis in het centrum van de hoofdstad.

Nieuwe culinaire koers
De feestelijke opening werd bijgewoond door een intieme groep relaties, vrienden, en buurtbewoners. De tijdens de openingsceremonie aangeboden gerechten en dranken toonden duidelijk de nieuwe culinaire koers, die het restaurant heeft ingezet. Gedurende de komende tijd worden dezelfde gerechten door chef Malik Schwaiz en zijn brigade aan de gasten voorgeschoteld.

Op de kaart
Enkele voorbeelden van de kaart: Dun gesneden fazantenfilet in combinatie met truffel, paddenstoelen en krokant gebakken Coburgham; Gebakken zeewolffilet, gegratineerd met een dragon-kruidenkorst, witte wijnsaus en geserveerd met groente en risotto; Kleine loempia gevuld met pure chocolade, pistache-mango-ijs en apart geserveerd sinaasappelsap ingekookt met tijm, rozemarijn en chili, afgetopt met kokosschuim.
In de keuken wordt alleen gebruik gemaakt van dagverse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

Optimaal genieten
Restaurantmanager Linda Peters is vol verwachting van het succes van Senses. “Eten in Senses wordt een culinaire rondreis. Het biedt een zeer intieme sfeer en een ongelooflijk inspirerende kaart. Alles is gericht om de gast optimaal te laten genieten. Wij zijn er helemaal klaar voor.”

Op de foto: Hotelier Taco van de Meer van The Albus

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Toerisme
Helft binnenlandse vakantiegangers wil voor eind 2020 weer op vakantie in eigen land 

Van de mensen die dit jaar op vakantie gingen in eigen land, wil ruim de helft nog eens gaan voor het einde van 2020. Dat blijkt uit onderzoek van BungalowSpecials onder 1.151 personen. Van de ondervraagden is 71% sinds maart al op vakantie geweest in eigen land. Van deze groep zegt ruim de hel ...

Interview Longread
Stand van zaken: hoteliers uiten hun zorgen

Na een bewogen en bevlogen zomer is de angst voor een tweede golf werkelijkheid. Tafelheer Sander Allegro (QL Hotels) bespreekt de stand van zaken binnen de hotellerie met Marijke Schreiner (Stayokay) Marco Lemmers (Conscious Hotels), Bastiaan Klomp (Thermae 2000) en Erwin Rozendal (Villa Beukenhof) ...

Booking.com OTA's Internationaal
Booking.com vreest 'monopolielijstje' Brussel

Glenn Fogel, CEO van Booking.com, vreest dat zijn bedrijf op een speciaal 'monopolielijstje' van de Europese Commissie komt te staan. Ambtenaren in Brussel werken aan de criteria om tot die lijst te komen. Brussel wil de twintig grootste techbedrijven ter wereld op de lijst hebben. De Europe ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Branded Content
Auping presenteert nieuw bed: Auping Noa

Auping lanceerde op 1 oktober 2020 Auping Noa, een nieuw bed ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou. Met dit bed voegt Auping een nieuw ontwerp toe aan een lange rij van iconische ontwerpen. Geheel volgens de Scandinavische ontwerptraditie heeft Eva Harlou met Auping Noa een bed o ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: